ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!!!

1000 χρονια?!...Ο Αλ Καπονε μονο 11 ειχε φαει! Διαβαστε παρακατω να δειτε τι γινεται στην αλοδαπη απο ελληνες.Τι νομιζατε?Μονο οι πολιτικοι μας ξερουν να αρπαζουν? Παντως το λαθος του ατυχου απατεωνα μας ηταν που ειχε αμερικανο αφεντικο...Αν ηταν ελληνας κι αυτος θα τον λαδωνε και θα ηταν κυριος...

 

Ομογενής μαφιόζος θα... φάει 1.000 χρόνια φυλακή


Το όνειρό του ήταν να ζει μέσα στη χλιδή έχοντας γύρω του έναν ολόκληρο στρατό, όπως οι capi της αμερικανικής μαφίας. Για να το πετύχει, έβαλε χέρι στα έσοδα μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, της οποίας ήταν διευθυντικό στέλεχος. Τώρα ο 37χρονος ομογενής έχει προφυλακιστεί και κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης χιλίων ετών!

Οταν ο Χρήστος Ορσάρης ξεκίνησε την καριέρα του στις πωλήσεις αυτοκινήτων το 1992, όλοι έκαναν λόγο για έναν άψογο υπάλληλο. Γι' αυτό, άλλωστε, σκαρφάλωσε μέσα σε λίγα χρόνια τα σκαλιά της ιεραρχίας και έφτασε να γίνει γενικός διευθυντής στο πιο προσοδοφόρο από τα δεκατέσσερα παραρτήματα της Major World Automotive Companies Inc στο Λονγκ Αϊλαντ.

«Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να προχωράω έστω κι ένα εκατοστό μπροστά, όχι ένα εκατοστό πίσω…» έλεγε σε μια συνέντευξη που έδωσε πριν από δέκα χρόνια ως ο πιο αποδοτικός διευθυντής της εταιρείας!

Ωστόσο, ο Ορσάρης είχε διαφορετική άποψη από τον απλό κόσμο για το τι ακριβώς σημαίνει «προχωράω μπροστά»… Αυτό που τον γοήτευε ήταν ο τρόπος ζωής των «Sopranos», της τηλεοπτικής οικογένειας μαφιόζων! Και από το 2002 και μετά τον υιοθέτησε. Φυσικά, τα έσοδά του δεν επαρκούσαν για να το κάνει κι έτσι πλαστογραφούσε την υπογραφή του αφεντικού του και έβαζε στην τσέπη του (ή, πιο σωστά, στα ταμεία τριών ανύπαρκτων εταιρειών) τα έσοδα της εταιρείας όπου εργαζόταν!

Το πρώτο βήμα για τη νέα του ζωή ήταν να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Μετά ξόδεψε 5,5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο πανάκριβο World Tower του Κροίσου Ντόναλντ Τραμπ, άλλα 2 εκατομμύρια για μια βίλα στα Hamptons και άλλα δύο για μια πολυκατοικία στη Φλόριντα! Με κλεμμένα χρήματα απέκτησε και μια παραλιακή μονοκατοικία αξίας 5 εκατ. δολαρίων στο Κουίνς και ένα κότερο αξίας 850.000 με το διφορούμενο όνομα «B LOW ME», το οποίο στη συνέχεια κατήγγειλε ψευδώς ότι κλάπηκε για να εισπράξει την ασφάλεια ύψους 112.000 δολαρίων!

Στη συνέχεια άρχισε να προσλαμβάνει ανθρώπους του υποκόσμου -από κοινούς κλέφτες έως σωματέμπορους και εμπόρους ναρκωτικών- για να δημιουργήσει τον προσωπικό του «στρατό»! Ολοι αυτοί πληρώνονταν από τη μισθοδοσία της εταιρείας όπου εργαζόταν, χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι εκτελούσαν καθήκοντα σοφέρ ή σωματοφύλακα για τον επίδοξο μαφιόζο!

Αυτά, όμως, δεν ήταν αρκετά για τον Χρήστο Ορσάρη, που ήθελε να βιώσει «εκ των έσω» τη ζωή του μαφιόζου και μάλιστα στα πιο υψηλά επίπεδα. Κατάφερε να αρραβωνιαστεί την κόρη του Αντονι Φεντερίτσι, ενός από τους πιο σκληρούς capi της πασίγνωστης φαμίλιας των Τζενοβέζε που κυριαρχεί στις ΗΠΑ! Ομως ο αρραβώνας διαλύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες όταν η νύφη τον τσάκωσε αγκαλιά με μια στριπτιζέζ! Για τον 37χρονο Ελληνοαμερικανό ήταν μεγάλη τύχη που γλίτωσε με δύο μαυρισμένα μάτια!

Ηδη, όμως, ο απότομος πλουτισμός του και ο τρόπος με τον οποίο ξόδευε χρήματα είχαν κινήσει τις υποψίες του FBI, που άρχισε να τον παρακολουθεί και να συλλέγει πληροφορίες. Ακολουθώντας μεθόδους της μαφίας ο Ορσάρης ταχυδρόμησε έναν νεκρό αρουραίο σε κάποιον από αυτούς που κατέθεσαν εναντίον του! Ομως, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια λαμπερής ζωής ήταν πλέον αργά...

Οι ομοσπονδιακοί είχαν ανακαλύψει όλες τις παράνομες δραστηριότητές του, μεταξύ των οποίων τον ξυλοδαρμό μιας φίλης του που απείλησε ότι θα μιλούσε, την παροχή «προστασίας» σε δύο νυχτερινά κέντρα και την αποστολή ενός αυτοκινήτου γεμάτου με κοκαΐνη στην Ελλάδα με έναν από τους μπράβους του!

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο 37χρονος ομογενής συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου στο Σέντραλ Αϊσλιπ του Λονγκ Αϊλαντ, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 164 (!) κακουργήματα που επισύρουν ποινή κάθειρξης 1.000 ετών και δεν του δόθηκε το δικαίωμα να πληρώσει εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος! Φυσικά, η εταιρεία του τον απέλυσε αμέσως

Πηγη  :  http://www.hbnews.gr/permalink/31755.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: