ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Κοτζιάς: «Δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στα Σκόπια. Μόνο 300-400 Βλάχοι»

Περί τις 800 χιλ. με 1 εκατομμύριο υπολόγιζαν τους Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή του Μοναστηρίου στους Βαλκανικούς πολέμους, γι αυτό και ο αρχικός σχεδιασμός της επίθεσης του Ελληνικού Στρατού, ήταν η απελευθέρωση αυτής της περιοχής και μετά της Θεσσαλονίκης. Εξαϋλώθηκαν όλοι αυτοί δηλαδή;
----
Απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με το πέρας των εργασιών της 3ης Υπουργικής Συνάντησης Ελλάδος-Αλβανίας-Βουλγαρίας και Σκοπίων που αφορά στο ζήτημα της ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια.

Διαβάστε τον διάλογο ανάμεσα στο δημοσιογράφο και τον υπουργό ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά!

..... ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΟΙ ΜΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ (δηλαδή Μετανάστευση)!
ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;; ΚΟΤΖΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΤΖΙΔΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΔΕΣ και ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΩΜΕΝΑ ΜΠΙΜΒΟ!!!


.... και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση;;; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα!!! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την ... Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!!!
Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!!!ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


1ον. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!

2ον. Αυτή η ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ!!!

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΤΕ ΘΡΑΚΗ ΕΙΤΕ Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΤΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΤΕ ΑΙΓΑΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΌΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΑΜΙΔΕΣ -{ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΤΟΛΦ (=Χρυσή Αυγή) ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ... ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ}- ΌΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ!!!

ΘΥΜΗΖΟΥΜΑΙ: ΌΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΆΚΟΥΓΕ ΓΙΑ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έστω και σε ορισμένα μεμονωμένα τμήματα του ΕΛΑΣ.. ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ... ΜΑΧΑΙΡΙ!!!!

Γιαυτό και ο ΤΙΤΟ "ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ!!!

ΓΙΑΥΤΟ Ο ΤΙΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!! ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΕΝ "ΜΙΛΗΣΑΝ" ..... ΚΑΙ Ο ΆΡΗΣ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ!!!!

ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΆΡΗΣ ΖΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!! ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΆΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ "ΓΙΝΟΤΑΝΕ" ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΆΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΡΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!!