ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Απάντηση στην απόγονο ΕΛΑΣίτη που κρίνει τον Μίκη Θεοδωράκη ως... Χρυσαυγίτη

Λογική μηδέν στην πολιτική ζωή της χώρας που ακόμα τα αφεντικά της της επιτρέπουν να λέγεται Ελλάδα... 

Το τυφλό συναίσθημα... -η τύφλα του καθενός δηλαδή- κυβερνάει ακόμη και σήμερα. Ένα συναίσθημα που πηγάζει, από ίδρυσης του Κράτους, από εξωτερικούς παράγοντες. Παράγοντες που έταζαν οφίτσια στους ιθαγενείς κι αυτοί πορώνονταν γι αυτά. 
 Η τύφλα αυτή, χαρακτηρίζει ακόμα και σήμερα τον κάθε διαφωνούντα, ως φασίστα, συστημικό και ότι άλλο θες, για να περάσει την άποψη της ως ορθή. 

Ακόμη κι αυτόν, τον Μίκη Θεοδωράκη τον χαρακτήρισαν
ούτε λίγο ούτε πολύ... χρυσαυγίτη. Ναι... Χρυσαυγίτης και ο Μίκης Θεοδωράκης λοιπόν, που τόλμησε να πει ότι θα πάει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα. 
Χρυσαυγίτης και ο Μίκης, επειδή αντιστέκεται στον αλλοπρόσαλλο και ανώμαλο εθνικισμό των σκοπιανών και τα σχέδια των Αμερικάνων. 

Έτσι γράφει παρακάτω η απόγονος ΕΛΑΣίτη αντάρτη για τον άνθρωπο που αγωνίστηκε για ελευθερία όσο κανείς άλλος... 
Η κομουνίστρια προφανώς, θέλει να εξιλεώσει τους ηγέτες του ΚΚΕ που έβαζαν κάποτε τις υπογραφές τους -αφού έσφαξαν πρώτα τους διαφωνούντες- για να... απελευθερωθεί η Μακεδονία... από τους Έλληνες. Ναι. (Ανάθεμα κι αν γνώριζαν οι απλοί αντάρτες το τι μαγείρευαν οι ηγέτες τους με Ρώσους και διεθνιστές αριστερούς στην Ευρώπη) 
Ξεχνάει η απόγονος μάλλον, τον Κύρκο που είπε... "Καλά που δεν κερδίσαμε στον εμφύλιο", όπως και τον κομμουνιστή Τάκη Λαζαρίδη πρόσφατα, που είπε πάνω κάτω τα ίδια. Ότι δηλαδή, ήθελαν να γίνουν απλά βεζίρηδες στην θέση του βεζίρη... 
Ξεχνάει επίσης τους ιδρυτές και βουλευτές του ΚΚΕ, Μπεναρόγια και Βεντούρα που μέσα στην Βουλή των Ελλήνων το 1927, ζήτησαν την... ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας... Της διαφεύγει εντελώς της απογόνου ότι η ιδεολογία της πάει χέρι χέρι με αυτή των τραπεζιτών της παγκοσμιοποίησης που πολεμούν τον πατριωτισμό μόνο όπου βολεύει τα σχέδια τους Ο εθνικισμός των σκοπιανών είναι καλός, αλλά ο Ελληνικός κακός... Μάλιστα. 
Γιατί ρε Μίκη δεν είπες ότι η Μακεδονία είναι σκοπιανή υπόθεση και ότι οι σλάβοι είναι Μακεδόνες για να σε χειροκροτήσει η κυρία απόγονος του ΕΛΑΣίτη αλλά και η παρέα της; Γιατί ρε Μίκη συντάσσεσαι με τον Ελληνικό Λαό που ζητάει τα δίκια του και δεν πας με αυτούς που δεν ξέρουν τι θέλουν, αλλά θα "σκάσουν" αν δεν το αποκτίσουν;; 

Ξέρουμε, ξέρουμε... Χρυσαυγίτες και ακραίοι κι εμείς που γράφουμε τέτοια λογικά πράματα... Δε βαριέσαι όμως, παλιά όταν λέγαμε αλήθειες, μας έλεγαν... "Μα αυτά τα λένε οι κομμουνισταί". Από τότε γελάμε με κάτι θολωμένους σαν την απόγονο... 

Διαβάστε παρακάτω την κριτική της απογόνου ΕΛΑΣίτη στον Μίκη Θεοδωράκη και βγάλτε συμπέρασμα για το πόση θολούρα επικρατεί στους τάχα μου προοδευτικούς αυτού του τόπου...Διαβάστε περισσότερα εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Τρεις Σφαίρες ... με άδεια της Τρόικας ΤΩΝ Μνημονιακών!!!"


Εμείς το μεταφράζουμε και Είναι Απειλές Αυτών που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

Είναι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" στην Αμερικρατούμενη Αποικία!!!
Οι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" παίζουν ΌΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δεν Απευθύνονται στον Κοτζιά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ/ΠΝΕΥΜΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (Έντυπα/e-Εντυπα-Ραδιόφωνα)!!! Προσέξτε και θα καταλάβετε! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (όπως ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΟΡΦΗ/Τσιτσάνη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ακόμη και Αυτά που το παίζουν ... κριτικά) (και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ GLEICHSCHALTUNG όπως έκανε το NSDAP/Hitler/Goebels το 1933!!! Σε λίγο/σύντομα η Ε.Ε. θα Εφαρμόσει ΠΛΗΡΩΣ (Προς στιγμή ... 85%) το Ermächtigungs Gesetz ξανά Εφαρμογή της NSDAP το 1933!!!

Η Επιχειρηματολογία Τους Προδίδει Την Υποταγή/Υποτέλεια/Υποδούλωση Τους! Και Χρησιμοποιούν ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ (και η Αριστερά/Κουμουνιστική) την "Χρυσή Αυγή" ΩΣ Αλλοθι ΏΣ Προπέτασμα Καπνού για να Κρυφτούν Από Την Αλήθεια Από Τον ... Ήλιο Της Δικαιοσύνης!!!
ΥΓ1. Ο Αδόλφος ο Μέντωρ της "Χρυσής Αυγής" (κωδικός για Χίτλερ Αντολφ) και η Παρέα Του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!!! Θεωρούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και Αυτοί που Υπάρχουν είναι και βρίσκονται στην Αττική και Πελοπόννησο! Μάλιστα για Την Κρήτη έλεγε Είναι Νησί von Bastarden/των Μπαστάρδων!!! Γιαυτό ΕΔΩΣΕ (και θα Έδινε μετά την Ολοκληρωτική Τους Νίκη Την Μακεδονία και λίγο Θράκη στους Βούλγαρους την υπόλοιπη Θράκη στους Τούρκους! Την Ήπειρο και ένα μέρος της Θεσσαλίας στους ... Αλβανούς!!!) Αυτά που Εδωσε στην τετραπλή Κατοχή (Ιταλία Γερμανία Βουλγαρία Αλβανία)!!! Ευτυχώς Που Υπήρχε η Σοβιετική Ενωση και Το Σταλινγράντ (και το 40 ΜΑΣ και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ)!!!

ΥΓ2. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ! ΟΥΔΕΜΙΑ!

ΥΓ3. Το Λατινικό erga omnes μεταφράζεται στα Ελληνικά Έργατα και Δουλείας (ΑττικοΙωνική Διάλεκτος!)!