ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ρατσιστής πετροβολεί και αφήνει αναίσθητο έναν άγνωστο - βίντεο


Αν υπήρχε ένα κουμπί, το οποίο αν το πατούσες όλοι οι άνθρωποι θα ζούσαν μαζί αγαπημένοι χωρίς μίση και πάθη, θα το είχαμε πατήσει 1000 φορές ως τώρα.. Τέτοιο κουμπί όμως δεν υπάρχει... Τι υπάρχει? Υπάρχουν δυο δρόμοι. Ένας ο δρόμος που ζούμε τώρα... της βίας, της ακαταστασίας, του πόνου και της καταστροφής και ο άλλος δρόμος είναι ο Ελληνικός. Της μόρφωσης.

Ένας είναι ο δρόμος της ειρηνικής συμβίωσης όλων των ανθρώπων. Ο Ελληνικός.

Είναι ο δρόμος της μόρφωσης που θα εκμεταλλευτεί καταλλήλως και όχι τυχοδιωκτικά την τεχνολογία, ώστε όλα να γίνουν όπως πρέπει. Ομαλά.

Η ειρηνική συμβίωση δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, όσο υπάρχουν μορφωμένοι από την μια και αμόρφωτοι από την άλλη. Πάντα οι αμόρφωτοι θα είναι έρμαια σε διαβολεμένους τύπους που θα τους χρησιμοποιούν για αλλότριους σκοτεινούς σκοπούς.

Από την αρχαιότητα οι Έλληνες, με προεξάρχοντα τον Θαλή τον Μιλήσιο, είπαν πως, από δω και πέρα δεν θα είμαστε δεισιδαίμονες, αλλά ορθολογιστές ερευνητές. Και κάθε τι παράξενο, δεν θα το αποδίδουμε στους θεούς, αλλά θα ερευνούμε τα αίτια του. Και τότε ουσιαστικά, γεννήθηκε το φως για τους νεότερους ανθρώπους που απλά, άρχισαν να σκέφτονται.

Σήμερα, στον Δυτικό κόσμο, υπερισχύει η θέση αυτή των Ελλήνων, αλλά όχι και στον υπόλοιπο κόσμο. Στον υπόλοιπο κόσμο επικρατούν θέσεις θρησκειών -βλέπε ισλάμ- και ζωώδη ένστικτα που πηγάζουν από την αμορφωσιά και την βάσανο της ζωής, αφού η γλυκύτητα του Χριστιανισμού, δεν στάθηκε ικανή να έχει τα ...Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: