ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Σύμφωνο Συμβίωσης και ιθαγενείς που χάνουν την κοινωνία τους και δεν το πήραν ακόμη χαμπάρι

http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//ED90722B0ABB54A7DDE67E3019917801.jpg

Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα πως, συμφωνούμε να στήνονται στα έξι μέτρα και να εκτελούνται όσοι χλευάζουν ομοφυλόφιλους... Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ψυχή κανενός.

Όμως...
... Θα πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε, όσο μπορούμε, και αυτό που συνέβη με την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών και τα δικαιώματα που αποκτούν.

Οι ομοφυλόφιλοι -όχι όλοι, να είστε σίγουροι- απαίτησαν και πέτυχαν όπως φάνηκε εχθές με την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης, την εξίσωση τους με τα ετερόφυλα ζευγάρια απέναντι στους μηχανισμούς του Ελληνικού Κράτους. Για ποιον λόγο όμως, ακόμα δεν καταλάβαμε.

 Η Βουλή των Ελλήνων -και όχι μόνον αυτή- από πότε άρχισε να ασχολείται με τις ψυχές των ανθρώπων? Αναρωτιέμαι επειδή είδα κι ένα πανό έξω από την Βουλή που έγραφε " Η αγάπη δεν είναι αμαρτία"...(!!!) ... Τι επιχείρημα είναι πάλι αυτό? Κάπου το χάσαμε το θέμα νομίζω...

Δεν θα ασχοληθώ με το αν η ομοφυλοφιλία είναι κουσούρι, ανωμαλία, αρρώστια κ/λ.π., θα το δω πολιτιοκοινωνικά και μόνο.

Τα ετερόφυλα παντρεμένα ζευγάρια, έχουν κάποια επιδόματα και προνόμια. Για ποιον λόγο όμως? 
Η απάντηση είναι απλή. Για να βοηθιούνται ώστε να κάνουν παιδιά και να συνεχίζεται το Ελληνικό Έθνος, ή να συνεχίζεται το ανθρώπινο είδος αν η πρώτη απάντηση σας φαίνεται ...φασιστική (έχουμε κι αυτόν τον νταλκά τώρα, κάθε που λέμε για Ελληνικό Έθνος). 
Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια για ποιον λόγο να έχουν τα ίδια κίνητρα? Και γιατί να έχουν οι ομοφυλόφιλοι αυτά τα κίνητρα και όχι και μεμονωμένα άτομα ή οι ασέξουαλ? 
Δύσκολα θα βρεθεί απάντηση σε αυτό το ερώτημα και αν το πάρουμε στα σοβαρά όπως πήραμε και το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, τότε πάνε κατά διαόλου όλοι οι μηχανισμοί του Κράτους. Και εξηγώ...

Π.χ. στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας, υπάρχουν κάποιες φοροελαφρύνσεις στους κατοίκους. Ο λόγος? Για να μείνουν εκεί και να μην πάνε στις μεγάλες πόλεις και ερημώσει ο τόπος. Σύμφωνα όμως με την λογική του συμφώνου συμβίωσης για ομόφυλους, νομιμοποιούνται πλέον οι κάτοικοι της υπόλοιπης Ελλάδας, που δεν ζουν σε παραμεθόριες περιοχές, να απαιτήσουν και αυτοί τα ίδια δικαιώματα. Είναι απάνθρωπη διάκριση των Ελλήνων αυτές οι φοροαπαλλαγές? Όχι βέβαια.
Οπότε, η λέξη "διάκριση" που χρησιμοποιείται για να δείξει την "απάνθρωπη" συμπεριφορά στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, δεν στέκει. Σαφώς και πρέπει να υπάρχει διάκριση και όχι αχταρμάς σε όλα τα θέματα.

Αυτά τα σκηνικά, δεν συμβαίνουν μόνον εδώ. Όχι, Απ έξω έρχονται και εδώ επιβάλλονται, όπως επιβάλλονται "στρογγυλεμένα" βιβλία ιστορίας για να ετοιμάσουν τον "ροζ" κόσμο που θέλουν οι λίγοι, να επιβάλλουν στους πολλούς. 
...Όπως και η διάδοση των προφυλακτικών, που ενώ δεν προστατεύει από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένιες, διαφημίζεται ως προστατευτικό προιόν, ενώ στόχος του είναι να μην γεννιούνται παιδιά, έτσι και η ομοφυλοφιλία προωθείται ως δικαίωμα, ενώ στόχος της προώθησης αυτής είναι να ελατωθούν οι γεννήσεις στον Δυτικό κόσμο.

Για μένα, το "κλού" της ψηφοφορίας, ήταν η δήλωση Τσίπρα που είπε ότι γλιτώσαμε τα πρόστιμα της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων... Μου θύμισε τον Μπουτάρη που για να καθησυχάσει τους Θεσσαλονικιούς για τις gay παρελάσεις, έλεγε πως έπεσαν πολλά λεφτά στην πόλη από όλους αυτούς που ήρθαν να παρελάσουν... (Ηθικό δίδαγμα δημάρχου... Γαμηθείτε όποτε δεν έχετε λεφτά... Πιάνει πάντα)
Δηλώσεις "ηθικής" ανάκατες με λεφτά για να καθησυχάσουν τους ιθαγενείς που χάνουν την κοινωνία τους και δεν το πήραν ακόμη χαμπάρι

Πιπεράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: