ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ... ? ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 Τα «όργια» των υπουργών Δημόσιας Τάξης με τους αστυνομικούς-φρουρούς σε δημοσιογράφους συνεχίζονται. Και δυστυχώς ο Κικίλιας δεν αποτελεί εξαίρεση. Το θέμα βγήκε από σπόντα αλλά δείχνει πόσο
μπουρδέλο χώρα είμαστε. Σύμφωνα με την είδηση που διαβάσαμε στο ΕΘΝΟΣ, 43χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος! Κι αυτό γιατί ο ταλαίπωρος αρχιφύλακας θα αναλάμβανε το προσεχές διάστημα την φρούρηση γυναίκας-δημοσιογράφου από την οποία ζήτησε οδοιπορικά και τον μπαγλαρώσανε. Καλούμε τους Κικίλια-Σαμαρά να μας πουν με τι κριτήρια τοποθετούν αστυνομικούς-σωματοφύλακες τους οποίους πληρώνει ο μαλάκας φορολογούμενος σε δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο υπαρχιφύλακας, ο οποίος το προσεχές διάστημα θα αναλάμβανε υπηρεσία προστατευτικής φρούρησης δημοσιογράφου, απαίτησε από την ίδια, χρηματικό ποσό 100 έως 200 ευρώ μηνιαίως, επικαλούμενος ψευδώς ότι πρόκειται για οδοιπορικά έξοδα και ότι η διαδικασία αυτή είναι υπηρεσιακώς προβλεπόμενη. Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η δημοσιογράφος παρέδωσε στον υπαρχιφύλακα το προσημειωμένο ποσό των 150 ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί.
Ο υπαρχιφύλακας συνελήφθη από αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Από την ανωτέρω Υπηρεσία διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο συλληφθείς, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Nτροπή και Αίσχος- όχι για την δημοσιογράφο ή τον αρχιφύλακα- αλλά για το μπουρδέλο-κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων.
arouraios.gr
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: