ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

 Χωρίς καμμία ιδιαίτερη εξήγηση η κυβέρνηση "πάγωσε" την κατάθεση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι σχετικά με το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό θα γίνει περαιτέρω επεξεργασία με σκοπό τη βελτίωσή του μετά
από παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη και του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου, λόγων των γενικότερων προβλημάτων τα οποία πιθανόν θα προκύψουν.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, είχε δηλώσει την Τετάρτη πως το νομοσχέδιο ήταν έτοιμο, ενώ είχε πει επίσης πως το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, με εξαίρεση ενός κόμματος (Χρυσή Αυγή), είναι ώριμο να υπερασπιστεί νέες ρυθμίσεις που θα προβλέπουν ποινική αντιμετώπιση των φαινομένων του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

newsit

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δε νομιζω οτι ηταν το κραξιμο που τους εκανε να παρουν πισω το νομο... ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΙΤΙΑ.. Θα κινδυνευαν κι οι ιδιοι να πεσουν μεσα στην παγιδα του νομου του: βλεπε Ρεπουση που ειχε οναμασει την σφαγη της Σμυρνης συνωστισμο!!