ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

"5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ" ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

"Ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης" δίνει στο ευρώ ένας εκ των οικονομικών συμβούλων της γερμανικής κυβέρνησης, δίνοντας, μάλιστα, στο ενιαίο νόμισμα διάρκεια ζωής μόλις 5 (πέντε) ακόμη χρόνια!
 
Συγκεκριμένα ο Kai Konrad, που είναι πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου που κατευθύνει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών. σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Welt am Sonntag, που αναδημοσιεύει η Telegraph, επισήμανε ότι για εκείνον «σημαντική είναι η Ευρώπη, όχι το ευρώ».
 
Ο οικονομικός σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνηση διευκρίνισε πως «κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει ακριβώς ποια θα είναι η διάρκεια ζωής του ευρώ, καθώς αυτό εξαρτάται από μια σειρά πολλών παραγόντων. Ωστόσο τα πέντε χρόνια μου ακούγεται ρεαλιστικό».
 
Έστειλε, τέλος, μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναφέροντας: «Αποτελεί προτεραιότητα για κάθε κυβέρνηση να διατηρήσει το δημόσιο χρέος της στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα».
 
Ο Konrad, αντίθετα, πιστεύει ότι κάθε χώρα θα πρέπει να είναι ελεύθερη να συσσωρεύσει όσα χρέη  θέλει, αρκεί αυτή μόνη να είναι υπεύθυνη για αυτά τα χρέη.
 
Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι μας προετοιμάζουν. Το τραγικό είναι ότι χάνεται μια ολόκληρη γενιά για να ... μείνουμε στο ευρώ, όταν ακόμα και η Γερμανία ετοιμάζεται να το "αποχαιρετήσει"
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
staparaskinia.gr

 --------------------
Αν λάβουμε υπ' όψιν το ότι η Γερμανία επαναπατρίζει τον χρυσό της,  και ότι αγοράζει μετά μανίας χρυσό απ' όπου βρεί, τότε εύλογα θα σκεφτούμε ότι δεν είναι καθόλου απίθανο το γεγονός να φύγει από το ευρώ...

Πιπεράτος

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Έτσι, ε; Πέντε χρόνια ακόμη χρειάζονται
οι Γερμανοί γιά να ολοκληρώσουν την ληστεία της Ευρώπης, να πατήσουν το ποδάρι
τους στα κοιτάσματα της Μεσογείου και μετά
να το παίξουν Υπερδύναμη. Ομπάμα, ακούτε ή
θα συνεχίσετε να πιπιλάτε το δάκτυλο και
να πριμοδοτείτε τους εχθρούς σας( Γερμανούς, Τούρκους , Αλβανούς και λοιπά
εύοσμα άνθη);