ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΛΙΝΚΟΛΝ Ο ΚΕΝΕΝΤΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:“Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.”
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)
Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.
Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.
Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.
Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)
Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!
Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του ‘Federal Reserve’ και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.
Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.
Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!!)
Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): “Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».
Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.

grizosgatos.blogspot.gr

Σας φάνηκε παράλογη η παραπάνω ιστορία ? Κι όμως...Ιστορία είναι παιδιά και όχι συνωμοσιολογία...
Αν σας φαίνεται παράλογο να έχει συμβεί,τότε ανατρέξατε στην Ελλάδα του σήμερα, εκεί στις Σκουριές Χαλκιδικής.... Και θα δείτε ότι ο παραλογισμός πλέον είναι το ήθιστε που κυβερνά τις ζωές σας, και όχι η λογική που έχουν στη γκλάβα τους όλοι οι νοικοκυραίοι.

Εκεί λοιπόν, στα μεταλεία χρυσού, οι μετρήσεις που έγιναν, λένε πως το μεταλείο έχει 25 δις ευρώ σε χρυσό...(ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑΛΑ..να ξέρουμε τι λέμε...) ...Ας μείνουμε όμως στα 25 δις του χρυσού.
Από αυτά τα 25 δις,το Ελληνικό κράτος, δεν προβλέπεται να έχει μέρισμα (!!!). Τι θα κερδίσει ? Απλά θα φορολογήσει το χρυσό που θα παραχθεί, και θα έχει 1500 θέσεις εργασίας...
Δηλαδή : Από τα 25 δις, θα αφαιρεθούν τα έξοδα, που υπολογίζονται γύρω στα 2,8 δις σε βάθος δεκαετείας. Μας μένουν τώρα καθαρά κέρδη προ φόρων, περίπου 22 δις ευρώ τα οποία το Ελληνικό κράτος, θα φορολογήσει (περίπου 400 εκ. ευρώ τον χρόνο φόροι άκουσα να λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης τσιρίζοντας εννοείται για να μας πείσει ότι κερδίζουμε...). Που σημαίνει, 400 Χ 10 = 4 δις ευρώ, τα οποία θα πάνε όλα στο ταμείο "αξιοποίησης" δημόσιας περιουσίας, και από κει στους διεθνείς τραπεζίτες, διότι χρωστάμε ντε... Τέλος ο μπλάκ.

Και ξανά δηλαδή : Από τα 25 δις της πατρώας περιουσίας μας, αυτήν την περιουσία που έκανε τον Μέγα Αλέξανδρο πλανητάρχη (μαζί με το χρυσορυχείο του Παγγαίου) εμείς θα πάρουμε όχι ως μέρισμα από την περιουσία μας, αλλά ως φόρο,μόνο το 8-9 % (!!!!!) ... Καθήστε έχει και συνέχεια...

Σαν να λέμε λοιπόν, ότι έρχεσε εσύ να μου μαζέψεις τις ελιές από τα ελαιόδεντρα ΜΟΥ, και εγώ θα πάρω το 10% και συ το 90%... Κι αυτό τα λαμόγια, το λένε επικερδή συμφωνία... Κάτσε ντε...Έχει κι άλλο...

Το χρυσό θα φύγει όλο στο εξωτερικό, και αυτό που θα μείνει εδώ στην χώρα μας, θα είναι ένα σεληνιακό τοπίο,και κατεστραμένη γη και νερά από τις μεθόδους εξόρυξης.Θα καταστραφεί ο τουριστικός πλούτος της πανέμορφης αυτής περιοχής μας - που σημαίνει ότι θα χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας-  και θα ξηλωθεί αρχέγονο δάσος 319 000 στρεμάτων (καλά διάβασες 319 χιλ.) που για την κουβέντα θα πώ ότι ο Δασάρχης που έβαλε την υπογραφή του να ξηλωθεί, τώρα έχει προσληφθεί από την καναδική εταιρεία ως στέλεχος, όπως και η κόρη του....(ντόινγκ)

Και τώρα τα γούστα τα καλά : Ο χρυσός λένε οι καθηγητές του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι μόνο η πρόφαση για την εξόρυξη...Γιεςςςς

Το μεταλείο αυτό, αλλά και άλλα, έχουν και ουράνιο. Κι αυτό είναι που θέλουν τα λαμόγια που ήρθαν απ έξω και όχι τόσο το χρυσό. Γι αυτό, δεν γίνεται κουβέντα πουθενά...Μούγκα το MEGA μου...και τ΄ άλλα παιδιά των ..." μεγάλων" ΜΜΕ.

Κι όλο αυτό το σκηνικό, το αγόρασε η Καναδική εταιρεία μαζί με τον Μπόμπολα,...11 εκ. ευρώ...Μόλις έκλεισε η συμφωνία,και έγιναν ιδιοκτήτες των μεταλείων,έβγαλαν μετοχές, και πούλησαν γύρω στο 8% σε άραβες, εισπράτοντας ...130 εκ. ευρώ...
Η εταιρεία πήρε επιδότηση απο το ΕΣΠΑ για να..εκπαιδεύσει τους εργαζόμενους... 3 εκ. ευρώ...
Και ερωτώ... ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ???

Κάπως έτσι έχει η ιστορία παίδες με τις επενδύσεις στην Ελλάδα...Αυτό εννοούν ανάπτυξη ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος...(Α ναι... μην το ξεχάσω εγώ το αφηρημένο αγόρι ... Ο πεθερός του Βενιζέλου λένε, έχει κάτι στρεματάκια κολλητά με το μεταλείο χρυσού,που όταν πάρει μπρός και βγάζει εμπόρευμα το μεταλείο, εννοείται πως θα εκτοξευθεί η αξία τους ...Γιούχου)

Πόσο χαζός είσαι λατρευτέ μου Ελληνάκο και σε δουλεύουν έτσι...

Θα θελα όμως να αναφερθώ και στους εργαζόμενους που υποστηρίζουν τη λειτουργεία του μεταλείου.
Οι άνθρωποι προσπαθούν να υπερασπίσουν τη δουλειά τους, και να ταίσουν τα σπίτια τους...Λογικό.

Όμως...

Αν όποιος μας δίνει 5 φράγκα φιλοδώρημα, μπορεί να καταστρέφει την χώρα ???
Εσας δηλαδή αν εκτός από τον μισθό που σας δίνει η Καναδική εταιρεία, σας δώσει άλλα τόσα ως μπόνους π.χ. είσαστε ικανοί ν ξεπουλήσετε ότι βρείτε μπροστά σας σ αυτή τη χώρα??? Όχι έτσι ρε παιδιά...Ημάρτον λέμε.

Για όσους δεν κατάλαβαν ποιοί είναι αυτοί οι "Καναδοί" θα τους πω πως είναι οι ίδιοι τύποι που σκότωσαν αρχηγούς κρατών όπως τον Λίνκολν και τον Κένεντυ... Είναι οι ίδιοι τύποι που έδωσαν εντολή στους δικούς μας εδώ, να μας ανακοινώσουν ότι χρεοκοπήσαμε - τάχα μου - και να μας πείσουν ότι είναι λογικό να μας συμβαίνουν όλα αυτά τα τρελά που ζούμε σήμερα, μιας και... χρωστάμε ντε...
Είναι οι τραπεζίτες του παγκόσμιου οικονομικού στερεώματος που δεν υπολογίζουν κανέναν και κάνουν ότι γουστάρουν...Κι αν κάποιος αρχηγός κράτους πάει να αντισταθεί,τον σκοτώνουν.
Μόνο τους δικούς μας δεν θα σκοτώσουν ποτέ, διότι δεν χρειάζεται... Απλά βγάζουν στη φόρα τη λίστα της ΖΗΜΕΝΣ ή τίποτα χαρτιά και φωτογραφίες, από σκάνδαλα αν πάει κάποιος να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι.
Για να σωθούμε από αυτήν την κατάσταση, πρέπει να συμβούν τα κάτωθι...

Το ένα είναι, το "ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ" και να μας αφυπνίσει...επισήμως.
Το άλλο είναι να "ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΣΩΜΟΣ " και να επιδείξει έστω ανυπακοή...Αν όμως ο λαός αρχίζει να εκτονώνεται με φασαρίες τύπου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ τότε γάματα κι άστα αδερφε.... Βούτυρο στο ψωμί των λαμογιών-τραπεζιτών, που ως γνωστόν, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται"

Πιπεράτος


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ