ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΣΩΠΑ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΟ !! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΓΑΠ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ !!??

Θα μας αποτρελάνουν τελείως...Παιδιά μας κάνουν πλάκα δεν εξηγείται αλλιώς.Μετά από τρία χρόνια ο άλλος, βγήκε να μας πεί όλα αυτά που ουρλιάζαμε όλοι οι Έλληνες από την αρχή της
κρίσης !!!
Μας έχουν για πλάκα και για σφαλιάρες.Θα μπορούσα να πω ότι μας μισούν κιόλας.Θα πω όμως ότι τουλάχιστον δεν μας αγαπάνε.
Μετά από 3 Μνημόνια λοιπόν, ήρθε ο Λοβέρδος να μας πει ότι ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου, μας έριξαν στο ΔΝΤ κατόπιν σχεδιού !!!


Σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΝΕΤ «Η άλλη όψη» ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οι
υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Λούκα Κατσέλη ήταν οι υπαίτιοι που η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ.

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου προκειμένου η χώρα να εισέλθει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Επιπλέον υποστήριξε ότι στο σχέδιο αυτό αντέδρασε τόσο ο ίδιος όσο και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Άννα Διαμαντοπούλου.



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: