ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9 - ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέντευξή του στο «Κανάλι 9» η οποία πέρασε στο...ντούκου, ο φερόμενος σωτήρας της χώρας, είπε πολλά:

• Ήρθε για να μείνει και όποιον σταθεί απέναντί του, θα τον... πατήσει!
• Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθυ Γκάϊτνερ, επιβεβαιώνει, ότι η E.N.D. διαθέτει 2 τρισ. 875 δισ. 426 εκ. 500 χιλιάδες $ (2.875.426.500.000 $)!
• Η εφορία Πατρών, του καταλογίζει φόρο 27 δις ευρώ για τα ομόλογα της Τράπεζας Ανατολής, άρα τα αναγνωρίζει το Δημόσιο.
• Δεν περιμένει «κανένα σεβασμό από προδότες και φερέφωνα».
του Μάκη Βραχιολίδη
Ο Αρτέμις Σώρρας ο μεγαλοεπενδυτής της γνωστής ομογενειακής οργάνωσης της END που διατείνεται ότι διαθέτει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του ελληνικού χρέους, έλυσε την σιωπή του. Με συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι 9 μίλησε για όλα! Παρέθεσε πλήθος στοιχείων, από τις πολλές κινήσεις, που έχει ήδη πραγματοποιήσει, αλλά και ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί στην συνέχεια. Αναφορικά με την φημολογία ότι το αναζητά το FBI και η Ιντερπόλ υπήρξε ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος συλλήψεως ή κατηγορία εναντίον του, προσθέτοντας ότι στις Η.Π.Α., οι «ειδικές» υπηρεσίες ασφαλείας δεν είναι 2 ή τρεις, αλλά ... 27(!), εκ των οποίων ορισμένες με άγνωστα ονόματα!!!
Για τα 600 δις δολάρια που κατέθεσε υπέρ της Ελλάδος στον Καναδά, εξήγησε ότι προτιμήθηκε να κατατεθούν στη χώρα του Καναδά, διότι οι συνθήκες στη χώρα μας κάθε άλλο παρά θετικές είναι προς το παρόν, αλλά κυρίως επιβάλλεται να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις ελέγχων και διασταυρώσεων (...) προτού διατεθεί το κεφάλαιο των 600 δισ. $. Πρόκειται συγκεκριμένα για 6 αμερικανικά κρατικά ομόλογα των 100 δισ. $. Προσκομίζοντας ένα πλήθος ντοκουμέντων, παρουσίασε έγγραφο, κοινοποιούμενο στον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τίμοθυ Γκάϊτνερ, γνωστό ρυθμιστή στα διεθνή οικονομικά ζητήματα, που επιβεβαιώνει, ότι η E.N.D. διαθέτει 2 τρισ. 875 δισ. 426 εκ. 500 χιλιάδες $ (2.875.426.500.000 $)!
Μίλησε για ψευδή στοιχεία σχετικά με το χρέος της Ελλάδος, το οποίο είναι σαφώς μικρότερο από το παρουσιαζόμενο. Έδειξε το έγγραφο της επισήμου προσκλήσεως της Κυπριακής Κυβερνήσεως για την διενεργηθείσα επίσκεψι των εκπροσώπων της οργάνωσης END στη Λευκωσία, όπου εκ των υστέρων εμφανίσθηκαν, η κυρία Λαγκάρντ και ο κύριος Γιούνκερ, ενώ δεν υπήρχε προγραμματισμένη επίσκεψη κανενός εκ των δύο.
Υπογράμμισε με ιδιαίτερη έμφαση, πως ήρθε για να μείνει και πως είναι διατεθειμένος όποιον σταθεί απέναντί του, να τον... πατήσει! Ξεκαθάρισε, πως υπήρχε εξ αρχής οργανωμένο σχέδιο πτωχεύσεως της πατρίδος μας, κάτι όμως που τώρα δεν θα επιστρέψει γίνει!
Ο κ. Σώρρας αναφέρθηκε στις μηνύσεις που έχει υποβάλλει κατά της Τραπέζης της Ελλάδος και κατά της Εθνικής Τράπεζας, για διαφορετικά ζητήματα, είτε αναφορικά με το εάν και πώς διενεργήθηκε ποτέ, εκκαθάριση της περίφημης Τράπεζας Ανατολής και – δήθεν- "απορρόφησή της", στην Εθνική, κάτι που 76 χρόνια μετά, δεν μπορεί να αποδειχθεί! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, τις οποίες η «Εθνική» δεν αναγνωρίζει δεν ήταν σε ελληνικές δραχμές, αλλά σε χρυσά γαλλικά φράγκα! (Σημ. Σκοτεινό σημείο ως σήμερα, είναι η στάση της επίσημης Γαλλικής Δημοκρατίας, -που εγγυάται για τις μετοχές- που αν και έχει λόγο για το θέμα, τηρεί σιγήν ιχθύος!).
Ο Αρτέμις Σώρρας απεκάλυψε ως χονδροειδές ψεύδος την "μη αναγνώριση" αυτών των μετοχών, αφού όπως είπε, τέτοιες μετοχές της Τραπέζης Ανατολής, αναγνωρίζονται ως "χρεωστικά ομόλογα όταν τις κατέχουν ιδιωτικοί φορείς ή ιδρύματα! Ως παράδειγμα μάλιστα, ανέφερε ίδρυμα που ανήκει στον όμιλο Μποδοσάκη και του αναγνωρίζονται τέτοιες μετοχές, λογαριασμοί και χρεώσεις φυλάξεώς τους!!! Βεβαίως δεν αναγνωρίζονται όταν τα κατέχουν οι άνθρωποι της ΕΝD!
Ο μεγαλοεπενδυτής Αρτέμις Σώρρας, παρουσίασε έγγραφα της εφορίας Πατρών, που του καταλογίζουν αναλογία φόρου ύψους 13,5 δισ. για τα χρήματα κατά οργάνωση, δηλαδή συνολικά 27 δισ. περίπου!
Με χαρακτηριστικό τρόπο, υπογράμμισε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και η Εθνική, τα μόνα αμιγώς ελληνικά στοιχεία, που έχουν, είναι το αίμα και ο ιδρώτας και τίποτε άλλο(!). «Η Τράπεζα της Ελλάδος ξεκίνησε το 1927 με κεφάλαια της Εθνικής, που επίσης δεν είναι καθόλου μα καθόλου ελληνική»! Ξεκαθάρισε, πως τα αρχικά κεφάλαια και στις δύο περιπτώσεις ανήκαν στους «Ρότσιλντς», που μετοχικώς κατέχουν πάντα την συντριπτική πλειοψηφία και των δύο! (Τα ίδια ισχύουν και σε άλλες δυτικές χώρες, με τις «κεντρικές» τους τράπεζες...).
Αποκάλυψε, ότι η Εθνική Τράπεζα κατέχει το 50% του παγκοσμίου κολοσσού που λέγεται "Κρεντί Σουΐς"(!!!), το 99% της Τράπεζας της Αιγύπτου, το 99% της Τράπεζας της Βουλγαρίας, της Τράπεζας της Ρουμανίας, της Τράπεζας της Σερβίας και της Τράπεζας της Μάλτας! Το ερώτημα είναι γιατί όλα αυτά δεν γνωστοποιούνταν από κανέναν τόσα χρόνια; Ο Σώρρας αποφάσισε να μιλήσει, το ερώτημα όμως είναι πού ακούστηκαν και από πού προβλήθηκαν πέρα από το κανάλι 9, οι αποκαλύψεις του, Προφανώς το πολιτικό αλλά και μιντιακό σύστημα τον θεωρεί «καμένο χαρτί» και τον έχει αποδομήσει!
Τέλος, αναφέρθηκε στα εξώδικα που έστειλε προ ημερών προς τον Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ. Προβόπουλο, προς το Μέγαρο Μαξίμου και προς το Υπουργείο Οικονομικών για εσχάτη Προδοσία, για παράβαση καθήκοντος και αδράνεια (με κοινοποίηση και προς τον Άρειο Πάγο), ενώ σύντομα, όπως είπε «θα ακολουθήσουν και αγωγές»!
Καταλήγοντας στη συνέντευξή του ο κ. Σώρρας, τόνισε πως δεν περιμένει έγκριση από καμία «οικογένεια», πως δεν επιζητεί «κανένα σεβασμό από προδότες και φερέφωνα», ότι δεν θα προσκυνήσει καμία ...χελώνα, διότι αυτές τις έχει στην αυλή του(!) Ότι όλες οι μεγάλες φωτιές άναψαν από μικρές σπίθες, ότι θα είναι παρών και δίπλα στους Έλληνες, ότι είναι για εκείνον αιτία πολέμου οι όποιες αλλαγές στην ελληνική γλώσσα, ότι ήρθε εδώ για να τελειώσει και θα τελειώσει και ότι το ζητούμενο σήμερα είναι η ενότητα όλων των Ελλήνων! Πιστεύει δε, ότι σήμερα στη χώρα μας δεν υφίσταται δημοκρατία, αλλά φεουδαρχική κομματοκρατία!!!
Οι εξελίξεις και εκπλήξεις επί του θέματος προφανώς και θα υπάρξουν. Ο κ. Σώρρας, όπως δείχνουν τα στοιχεία, δεν είναι απατεώνας, διότι εάν ήταν, θα είχαν σπεύσει να τον συλλάβουν και στην Ελλάδα και στην Αμερική. Όσα λοιπόν ακούγονται σε βάρος του φαίνεται ότι αποτελούν μέρος καλοστημένου σε βάρος του παιχνιδιού με διασπορά ψευδών ειδήσεων, προκειμένου να απαξιωθεί η παρουσία του και όποιες ελπίδες μπορεί να κομίζει για τον ελληνικό λαό.
Προφανώς το πολιτικό σύστημα παίζει το παιχνίδι της Μέρκελ και των δανειστών και αυτοί δεν θα ήθελαν στα πόδια τους και από του πουθενά κάποιον ο οποίος θα τους έβγαζε από τα κάδρο, εξαγοράζοντας όλο το χρέος της Ελλάδος.
makeleio.gr 
staparaskinia.gr




ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: