ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ Μ@ΛΑΚΕΣ ΠΟΥΛΙΑ...

 Το ότι έχουμε μπερδέψει την π@ύτσα με την βούρτσα εμείς οι κλασσικοί οι μ@λάκες οι Έλληνες δεν είναι νέο...Άλλωστε πάντα - ακόμη και σε επαναστατικές στιγμές - είμαστε χωρισμένοι και ο κάθε ένας,είχε  της ψ@λής του τον χαβά...


Τελευταίο παράδειγμα οι Αγανακτισμένοι.
...Άνω πλατεία και κάτω πλατεία...Η πρώτη μ@λακία του αιώνα που ξεκίνησε δηλαδή.(...Αυτά δεν γίνονται ρε π@ύστη μου...)

Έχω σκυλοβαρεθεί να γράφω ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ιδεολογικό,μα καθαρά πρακτικό...Και τα λαμόγια - πολιτικοί,δημοσιογράφοι, τραπεζίτες,και ελίτ γενικότερα - που είναι πρακτικά πνεύματα,κάθονται και γελάνε με όλους όσους πέφτουν θύματα στις ιδεολογικές σαχλαμάρες.
Και ο Καραγκιόζης,ο τάχα μου αντιεξουσιαστής από την Λάρισα, στο παρακάτω θέμα,πρέπει να έκανε τα λαμόγια να γελάσουν πολύ,αλλά και να τρίβουν τα χέρια τους που οι Έλληνες δεν προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πάψουν να ναι προτεκτοράτο του Ρόθτσιλντ,μα να ασχολούνται με την αιώνια μ@λακία που τους δέρνει.Την διχόνια.

Στην θέαση της Ελληνικής Σημαίας που φορούσε το δωδεκάρχονο αγόρι,ο αντιτέτοιος είδε όλα αυτά τα λαμόγια που ρημάζουν την Ελλάδα...(!!!) Είδε πολιτικούς να κλέβουν τα δημόσια ταμεία...Τραπεζίτες είδε, που πλουτίζουν με το αίμα των Ελλήνων...Ακόμη και τον Άγγλο στρατηγό Σκόμπυ είδε,να κυνηγάει Έλληνες αντάρτες στα βουνά της Πίνδου...Ίσως είδε και τον Χαριστέα που έβαλε το γκολ με την Γαλλία στο EURO 2004 που μας πήγε στον τελικό και νιώσαμε υπερήφανοι.(...πόσο θα θελε να ήταν διαιτητής εκείνη τη στιγμή και να ακύρωνε το γκολ...)

Κάτι τέτοιοι τύποι,οι ξερόλες του κερατά δηλαδή,φρικάρουν με κάθε τι Ελληνικό,πόσο μάλλον με το Εθνικό σύμβολο.Φρικάρουν επειδή το "αντίπαλον ιδεολογικόν δέος" με κάλυψη το "Εθνικόν",έκανε μπίζνες με τα ξένα λαμόγια που μας ξεζούμισαν.
Κάτι τέτοιοι τύποι,που πολύ πιθανόν να μην μπορούν να απολαύσουν το σεξ καθότι χαντούμηδες,εκτονώνονται μολύνοντας κάθε μορφή υγειούς αντίστασης στο θράσος των λαμογιών...Όπως μπορεί εκτονώνεται ο καθένας μωρέ...Είναι διεθνιστές,μα όχι υπερ της παγκοσμιοποίησης (!)...Τι να την κάνεις την παγκοσμιοποίηση αν εσύ δεν είσαι ο εξουσιαστής της ντε...?
Και  ο δωδεκάχρονος φάνταζε μεγάλο εμπόδιο στην εναλλακτική της σεξουαλικής ανικανότητας του αντιεξουσιαστή ,που θέλει πάση θυσία να γίνει εξουσιαστής.Πάντα πρέπει να κυβερνούν οι αχαίρευτοι άλλωστε...Είναι μόδα λέμε...Και οι περνόντες για μοντέρνοι αντιτέτοιοι,ως αχαίρευτοι,πάνε να σκάσουν που ακόμη δεν έγιναν λαμόγια στη θέση των λαμογιών.Μισούν τους φασίστες με...φασιστικό τρόπο.

Το μόνο που κατάφερες καραγκιόζη αντιτέτοιε από την Λάρισα,είναι σε καμιά δεκαριά χρόνια που το 12 θα γίνει 22,να σε βρεί και να σου δώσει ένα μπερντάκι ξύλο ξεγυρισμένο,που ο Πιπεράτος του μέλλοντος θα γράφει πάλι με πόνο ψυχής τα ίδια αλλά από την ανάποδη με τον σημερινό...

Έτσι όπως την πάμε τη δουλειά ,αδέρφια μου μ@λάκες πουλιά,οι νοικοκυραίοι και οι προκομένοι,ποτέ δεν θα ναι επίκεντρο σ αυτή τη χώρα...Ποτέ η προκοπή δεν θα γίνει εξουσία...Επίκεντρο θα ναι κάτι τσουτσέκια του κερατά...και αχαήρευτοι θα εξουσιάζουν πάντοτε νοικοκυραίους,που θα περιμένουν δωδεκάχρονους μήπως κάποτε τους δείξουν τι θα πει Ελευθερία.

Πιπεράτος 
-------------------------------------------------
Η θέα της ελληνικής σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού… «ερέθισε» έναν 35χρονο αντιεξουσιαστή, που δεν δίστασε να αναγκάσει το 12χρονο παιδί να… γδυθεί σε κεντρική πλατεία της....
Λάρισας!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ο 12χρονος έκανε βόλτα στην πλατεία μαζί με έναν φίλο του. Όταν το παιδί είδε τον 35χρονο να έρχεται οργισμένος προς το μέρος του και να του ζητά επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη μπλούζα, τα έχασε και δεν τόλμησε να αντιδράσει, Έβγαλε την μπλούζα και αναγκάστηκε να επιστρέψει ημίγυμνος στο σπίτι του με δάκρυα στα μάτια!
Mόλις τον είδαν έτσι οι γονείς του, υπέβαλαν αμέσως μήνυση κατά του 35χρονου δράστη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν έρευνες, δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στο σακίδιό του βρήκαν και την μπλούζα του 12χρονου που είχε κρατήσει ως… τρόπαιο του «κατορθώματός» του!
protothema.gr


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άψογη θέαση της κατάστασης,. Μπράβο