ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΟΜΜΩΣΙΕΣ ΤΩΝ "ΑΛΛΩΝ" ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

Έ ρε γλέντια η Ελιτ...
Το ποιοι θέλουν την Ελλάδα "ψωροκώσταινα",έχουν κουλαθεί τα χέρια μου να το γράφουν από αρχής της ΚΑΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ...

Όλοι βρίζουμε την Μέρκελ...τους Αμερικάνους...τον "ξένο δάκτυλο" και όλο τον πλανήτη που άλλη δουλειά δεν έχει παρά να ταλαιπωρεί την Ελλάδα μας...


Ψέμα βέβαια δεν είναι ότι Τραπεζίτες και παγκόσμια Ελίτ ,καλοβλέπουν το οικόπεδό μας και όλα τα καλά που έχει αυτό.
Όσο αλήθεια είναι αυτό,άλλο τόσο φυσιολογικό είναι...Πάντα έτσι γινόταν σ' αυτό τον κόσμο.Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν...Η απάντηση στο ερώτημα "γιατί τρώνε την Ελλάδα..." είναι .."επειδή μπορούν" .Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα.

Πως το καταφέρνουν αυτό όμως τα λαμόγια της Ελίτ ? Μα με τα εγχώρια λαμόγια φυσικά!! Τους Έλληνες συνεργάτες τους !
Αυτούς τους Έλληνες που για να είναι άρχοντες εδώ,μας παραμυθιάζουν από σύστασης του Ελληνικού Κράτους,ξεπουλώντας μας στους ξένους τραπεζίτες με χίλιους δυο τρόπους.

Οι Άγγλοι του Ρόθτσιλντ είχαν συμφέρον από τον θάνατο του Καποδίστρια,όμως Έλληνες τον σκότωσαν και όχι Άγγλοι...Ήθελε βλέπεις ο Καποδίστριας να μοιράσει τη δημόσια γη στους Έλληνες ώστε να μπορούν να του πληρώνουν φόρους,να ξεπληρώσει τους Ρόθτσιλντ,και να πορευτεί ελεύθερη η Ελλάδα όπως θα έπρεπε.Οι Έλληνες Μπέηδες όμως δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως θα χάσουν τον λουφέ τους όντας μια βαθμίδα πάνω από τους πρώην ραγιάδες,και θα γίνουν όλοι "ίσα κι όμοια" στο κράτος.

"...Ακούς εκεί Ευγενής πράμα να μου ζητάει ο Κυβερνήτης φόρο για το Κράτος...?!Απαράδεκτον!! Πού ακούστηκε ορέ,εγώ ο οπλαρχηγός, που βαρούσανε όλοι προσοχή ,να μπαίνω σε φορολογικούς καταλόγους ωσάν κολίγας...Ξέρεις ποιος είμαι εγώ??
Εδώ ούτε στον Σουλτάνο δεν πλήρωνα φόρους μα μόνο τους μάζευα από τους κολίγες να τους στείλω στην Πύλη...Εγώ ορέ ελευθέρωσα την Ελλάδα..."

Λές και μόνος του ο προύχοντας έδιωξε τους Τούρκους,και δεν σκοτώθηκε κόσμος και κοσμάκης για την ελευθερία...Χωράφι τους η Ελλάδα...Αυτή είναι η άποψη της Ελληνικής Ελίτ για το τι σημαίνει Κράτος ακόμη και σήμερα.Αγωνίζονται για "δείκτες" που αφορούν τον πλούτο τους και όχι για ευημερία του λαού.
Δεν θέλει η Ελληνική Ελίτ να είναι ηγέτες ελεύθερων ανθρώπων...Είναι πολύ κουραστικό αυτό και θέλει κότσια...Άξιους θέλουν οι άξιοι να τους κυβερνήσουν.Τα μοσχάρια είναι πιο εύκολο να τα κουμαντάρεις άλλωστε..

Ο Ρόθτσιλντ πλέον δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτε άλλο,από το να αβαντάρει αυτή τη θέση των Ελλήνων Μπέηδων για να μας έχει στο χέρι μια ζωή... και πάει περίπατο ο Καποδίστριας και το εγχείρημα του...

Μετά απ' αυτή τη δολοφονία Καποδίστρια,το έργο των δανειστών Ρόθτσιλντ,έγινε ευκολότερο...Έβαζε για κυβερνήτες δικούς του ανθρώπους,και έκαναν αυτοί τη δουλειά...Ποια ήταν αυτή η δουλειά?Μα το παραμύθιασμα του λαού φυσικά !

"...Δεν κάνουμε σχολεία,νοσοκομεία,έργα,δρόμους, σ' όλη την Ελλάδα γιατί είμαστε χρεωμένοι και πρέπει να πληρώσουμε.."Αυτό είναι το παραμύθι που τρώμε ως σήμερα
Κάθε προσπάθεια ανήσυχων Ελλήνων,να παράγουν χρήμα,έβρισκε την Ελληνική Ελίτ των πρώην Μπέηδων αντιμέτωπη...
"Τι λε ρε φιλαράκι που θα κάνεις εργοστάσιο να βγάζεις εμπόρευμα...Και γω ο άρχοντας που κάνω μπίζνες και εισαγωγές με την αλλοδαπή,πάππου προς πάππου κλέφτης θα γίνω?"
 (πολλοι λένε πως πολλά μέλη της Ελληνικής Ελίτ,είναι Εβραίοι και γι αυτό με τόσο μίσος συμπεριφέρονται στο λαό.Ως τρίχες κατσαρές τα ακούω αυτά.Δεν αντιλέγω ότι μπορεί κι αυτό να συμβαίνει.Το να δίωξεις όμως ένα λαμόγιο Έβραίο,έχει την ίδια τακτική με το να διώξεις ένα λαμόγιο Έλληνα.Διώξτον από τη ζωή σου να τελειώνουμε...)

Ήταν εύκολο σχετικά το έργο των λαμογιών ως τώρα...Όμως ο κόσμος δεν είναι ίδιος όπως πριν.Τα μοσχάρια ξύπνησαν όσο να ναι,και πλέον θέλει "υψηλή τεχνική" να τα κουμαντάρεις...

Τώρα θέλει cds...θέλει funds...θέλει τρόικα...εκατομμύρια λαθρομετανάστες θέλει για να τρομάξει ο κοσμάκης και να διαλέγει από μόνος του τους δυνάστες του...Θέλει κανάλια και ΜΜΕ τρελών εκατομμυρίων να παραμυθιάζουν τον κοσμάκη...Θέλει φοβέρα πλέον κι όχι απλό παλαμούτι.Πλέον σου λένε πως ναι έχεις δίκιο,μα τι να σου κάνω...χρωστάς περισσότερα και δεν μπορείς να το βρεις...
Σου λένε - στην ψύχρα - πως θα σου κατασχέσουν τη χώρα,κι ας είναι αυτό παράνομο σ όλα τα δίκαια του κόσμου,και συ πανικόβλητος κι ανοργάνωτος,αυτοκτονείς αντί να τους διώξεις από τη ζωή σου.
Έχουν αναγάγει τον παραλογισμό σε λογική,και προσπαθούν να σε τρελάνουν...Και το κατάφεραν...

Τρελά γέλια φαντάζομαι πως θα έκαναν στα πολυτελή τους γραφεία τα παγκόσμια αλλά και Ελληνικά λαμόγια με την Δημοκρατία μας και την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και αντιπολίτευση τον "ροζ" Τσίπρα...(...Τι "Τσιπροειδή" δήλωση Θεέ μου κι αυτή 3 μέρες πριν τις εκλογές..."Να φέρουμε και τις οικογένειες των μεταναστών στην Ελλάδα"..)
...Ελπίζω να καταλάβατε πως δεν είναι συγκυβέρνηση κομμάτων αλλά προσώπων...των προσώπων που υποτάχθηκαν και προσκύνησαν στα αφεντικά του κόσμου που αυτή την περίοδο της ιστορίας φορούν τον τραπεζικό μανδύα.
 Τρελό γέλιο θα κανα κι εγώ βλέποντας τους τρεις τους να φορούν ενδυμασία του 21 να πηγαίνουν να δολοφονήσουν τον Καποδίστρια...Μια από τα ίδια είναι άλλωστε και μη γελιέστε πως είναι κάτι διαφορετικό.

 Πάλι θα σε παραμυθιάζουν πως πρέπει να πληρώσεις αυτά που χρωστάς και έχεις ήδη πληρώσει 100 φορές...
Μάλιστα τώρα αγρίεψαν,λέγοντας σου πως τα πετρέλαια και όλα τα καλά του τόπου σου,που θα σου δίνουν έσοδα,θα πηγαίνουν για την αποπληρωμή του χρέους...Βεβαίως βεβαίως...Όλα τα έσοδα θα μπαίνουν σε ...ειδικό λογαριασμό ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (παραδέχομαι πως οι κουφάλες τα λαμόγια έχουν φινέτσα αν μη τι άλλο...Είδατε ορισμό που δώσαν στην κλεψιά??).

Θα σου τα φάνε όλα και μάλιστα χωρίς κόπο...Όχι μόνο τις ΔΕΚΟ που έριξαν έξω τεχνηέντως για να πέσει η αξία τους και να τα ξεπουλήσουν τζάμπα,μα και τον ΟΠΑΠ σου θα ξεπουλήσουν που βγάζει κέρδη θέλει δε θέλει...Για τόσο βλάκα κι ανήμπορο σ΄ έχουν πια...Δεν σε υπολογίζουν καθόλου...Πλέον δεν είσαι αντίπαλος,μα ένα άβουλο εργαλείο τους..Είσαι δικός τους...Είσαι το Γιουσουφάκι τους και θα εκπληρώνεις τις ορέξεις τους,όποτε αυτοί γουστάρουν κι αγαπούν...

Από δω και πέρα,το μόνο που έχουν να κάνουν,είναι να ταΐζουν τα λαμόγια των ΜΜΕ ώστε να σε κοιμίζουν με ακόμη περισσότερη τέχνη απ' ότι ως τώρα...
Από δω και πέρα θα βλέπεις σαν υπνωτισμένος στην οθόνη σου,να σου λένε πόσο δίκιο έχεις και πως δικαίως αγανακτείς και διαμαρτύρεσαι...Θα είναι οι δικοί σου άνθρωποι...

Δεν θα σου λένε όμως ποιοι σε κλέψανε,ποιοι σε χαντάκωσαν,ποιοι είναι οι όροι στα ψιλά γράμματα...
Δεν θα σου λένε στις ειδήσεις μετά από κάθε τούρκικο σήριαλ, πως η μόνη σωτηρία της κοινωνίας σου είναι η διαγραφή χρεών των νοικοκυριών.
Δεν θα σου λένε πόσοι δολοφονούνται κάθε μέρα από τους λαθρομετανάστες που κουβάλησε εδώ η Ελίτ σου για να σου θυμίζει πως, καρφί δεν τους καίγεται για σένα τον "ιθαγενή" και πως αν κάνεις μαγκιές σε διώχνουν και φέρνουν άλλους...
Τέτοια θα βλέπεις από δω και πέρα...και όμως δεν θα επαναστατείς,..απλά θα εκτονώνεσαι βρίζοντας ακίνδυνα...και πάλι θα πληρώνεις χαράτσια και φόρους που δεν είναι δυνατόν να πληρωθούν...και θα αυτοκτονείς...θα κλαίς για την ξεφτίλα που βιώνεις...θα πουλάς νεφρά και όργανά σου ώστε να ζήσεις λίγο ακόμα το δράμα σου...και όλα αυτά γιατί έχεις μεταμορφωθεί σ' ένα μουδιασμένο βλάκα...Που νιώθει το παιχνίδι που παίζεται γύρω του μα δεν μπορεί να αντιδράσει...Τέλειωσες βλάκα μου...

Το μόνο που μπορεί να σε σώσει από δω και πέρα,είναι ο Θεός να βάλει το χέρι του να με βγάλεις ψεύτη.-

Πιπεράτος

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: