ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (!!!)

...Άσε που δεν περίμενα κάτι διαφορετικό,μα ούτε καν μια έρευνα έτσι για τα μάτια...?!
Αυτό δείχνει πως όντως δεν μας υπολογίζουν καν σαν συμπαίκτες στο παιχνίδι τους...Απλά πιόνια μας έχουν....
Η απορία που με τρώει όμως,είναι πότε "θα τους πάρει και θα τους σηκώσει"...Αυτό πλέον έχει δρομολογηθεί και μένει μόνον η εκτέλεση του "έργου"...

Πιπεράτος 
------------------------
Κάποιοι αφελείς, ακόμα και δημοσιογράφοι, στο μεσοδιάστημα
μεταξύ των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, ανησυχούσαν μήπως οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις επιφέρουν συνταγματικά.... παραγραφή των (ενδεχόμενων) ποινικών ευθυνών μελών της κυβέρνησης Παπανδρέου σε ότι αφορά την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την υπογραφή των αντισυνταγματικών μνημονίων. Γιατί άραγε ανησυχούσαν; Δεν είχαν παρά να....
ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά τι σκόπευε να κάνει και αμέσως θα έλυναν τις απορίες τους. Τι είπατε; Είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει εξεταστική; Ελάτε τώρα. Μάλλον δεν θα ακούσατε καλά. 

Σήμερα λοιπόν, βοούν όλα τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο ότι επήλθε συμφωνία στην συγκυβέρνηση του μνημονίου, δηλαδή μεταξύ της ΝΔ και των εξαπτέρυγων (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ), ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως έρευνα. Για το καλό της χώρας λέει το κάνουν!!!! 

Πολλοί αφελείς ψηφοφόροι της ΝΔ που στήθηκαν στις ουρές, γιατί πίστεψαν ότι ψηφίζοντας τον κ. Σαμαρά θα επιτύχουν την τιμωρία των (ενδεχομένως;;;) υπευθύνων του ΠΑΣΟΚ, ας ψάξουν τώρα να βρουν την ψήφο τους.

Δεν θα κουραζόμαστε να το λέμε, μέχρι να το αντιληφθεί και ο τελευταίος Έλληνας, πως το πολιτικό μας σύστημα είναι θεατρικό, γι αυτό είναι και σάπιο. Δηλαδή δεν βασίζεται σε πραγματικές πολιτικές αντιπαραθέσεις και πραγματικό αλληλοέλεγχο μεταξύ των κομμάτων, αλλά σε ψεύτικες ρηματικές «κοκορομαχίες», προκειμένου να δημιουργούνται ψυχολογικά διλήμματα και να περιμαντρώνονται οι ψηφοφόροι στα κομματικά τους μαντριά. Η πραγματική πολιτική ασκείται με απόλυτη συμφωνία στα παρασκήνια. Δυστυχώς όμως, αυτή η παραπολιτική, επειδή ακριβώς είναι πίσω από το φως της δημοσιότητας στο σκοτάδι, δεν εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, όπως θα τα εξυπηρετούσε μια πραγματική πολιτική αντιπαράθεση στο προσκήνιο.

Την συγκυβέρνηση που έχουμε τώρα, την είχαμε επακριβώς προβλέψει από αυτό εδώ το blog από την αρχή, από την Άνοιξη του 2010. Είχαμε πει ότι η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα είναι η έσχατη προσπάθεια που θα κάνει το θεατρικό πολιτικό σύστημα για να διασωθεί, εγκαταλείποντας τον θεατρινισμό του. Τότε φαινόταν αδιανόητο να συγκυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τώρα όμως μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό. Εννοείται πως η αναζήτηση ευθυνών τώρα πια,  είναι το μόνο που δεν τους απασχολεί.
hassapis-peter



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: