ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΝΤΟΙΝΓΚ !! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ !!!

Beach party σε περιπολικό έκανε αστυνομικός στη Χαλκιδική

Συνελήφθη μαζί με τρεις φίλους του σε μεγάλα κέφια, ως αποτέλεσμα μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ.
Το ξέρετε το ανέκδοτο με τον Θεσσαλονικιό που
πήγε στον Παράδεισο. Όταν τον ρώτησε ο Άγιος Πέτρος αν περνάει όμορφα, αυτός απάντησε, "ωραία είναι, αλλά σαν τη Χαλκιδική πουθενά"!



Έτσι αισθάνθηκε και ο αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήρε τους φίλους του και πήγε μια βόλτα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο λιμάνι της Νέας Καλλικράτειας.

Πιεσμένος από τα αυξημένα καθήκοντα της υπηρεσίας του, ο αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να ξεσκάσει λιγάκι, να ξεφύγει για μια στιγμή από τη ρουτίνα, την εγκληματικότητα, τον Λευκό Πύργο και τη Μενεμένη.

Και που καλύτερα να αποδράσει απ’ τη Χαλκιδική.

Έτσι, εν ώρα υπηρεσίας το όργανο της τάξης το έριξε στις αταξίες. Εφοδιασμένος με μπόλικο αλκοόλ, πήρε τρεις καρδιακούς του φίλους και πετάχτηκαν μέχρι την παραλία της Νέας Καλλικράτειας.

Μαγεία! Η δροσιά της θάλασσας, το απέραντο γαλάζιο και το οινόπνευμα, έφεραν στην παρέα τόση αφθονία γέλιου που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους κατοίκους της περιοχής που έδειχναν να έχουν συμβιβαστεί με την πεζή πραγματικότητα.

Παρ’ ότι παραμένει άγνωστο αν μεταξύ των αυτοπτών μαρτύρων ήταν νέοι της περιοχής, οι οποίοι στο πλαίσιο της αέναης αναζήτησης πρωτότυπων ιδεών θα μετέτρεπαν την ευφάνταστη σύλληψη του αστυνομικού σε event του φετινού καλοκαιριού –beach party σε περιπολικό-, δυστυχώς για το περιπολικό της.. χαράς εντοπίστηκε από διερχόμενο περιπολικό της Νέας Καλλικράτειας.

Με ένα περιπολικό, όλο κι όλο, σε περιπολία στη Νέα Καλλικράττεια, δεν χρειαζόταν πολύ σκέψη για να γίνει αντιληπτό ότι επρόκειτο για.. παρείσακτο περιπολικό.

Ένας γρήγορος έλεγχος επιβεβαίωσε τόσο του λόγου το αληθές όσο και τις γνώριμες αναθυμιάσεις που προκαλεί η μεγάλη κατανάλωση οινοπνεύματος.

Τα όσα επακολούθησαν του συμβάντος είναι όντως πεζά και τετριμμένα.

Σε πλήρη ευθυμία ο αστυνομικός οδηγήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ σε βάρος του έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση, καθώς με διαταγή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Είπαμε: Σαν την Χαλκιδική πουθενά..

pheme.gr


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: