ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΣΤΕΡΕΨΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΖΟΓΟΣ !

 Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 40χρονο αδελφό του συλληφθέντα ο οποίος αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, στα πλαίσια των
ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου ενήργησαν έλεγχο σε κατάστημα « ψησταριά - καφέ - μπαρ » του 40χρονου στην Ζεστή Μεσολογγίου όπου διαπίστωσαν ότι λειτουργεί χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε ο 38χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να λειτουργεί δυο παράνομα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό των 48 ευρώ που περιείχαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 40χρονου.
Παράλληλα ως Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι, με τον Νόμο 4002/2011, ο οποίος ρυθμίζει την "αγορά των παιγνίων" και τέθηκε σε ισχύ από 22 Αυγούστου 2011, προβλέπεται ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών σε όποιον διεξάγει τυχερά παίγνια χωρίς άδεια. Όταν τα παίγνια είναι τεχνικά προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή από 100.000 έως 200.000 ευρώ ανά παιγνιομηχάνημα.

Τέλος, όποιος μετέχει σε τυχερό παίγνιο, το οποίο διοργανώνεται χωρίς άδεια τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ.

 spirospero.gr



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: