ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ VS ΘΕΟΥ...ΔΙΑΛΕΧΤΕ

  ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ VS ΘΕΟΥ... ΔΙΑΛΕΧΤΕ

Έγραψε ο Πιπεράτος



 Σκιαγράφιση του  πολιτικού σκηνικού αυτή την περίοδο.



ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σαν ξεπεσμένος ευγενής που δε λέει να "χωνέψει" ότι είναι ξεπεσμένος...

Ο "κωλοτούμπας" αρχηγός της συνεχίζει να μιλάει ακαταλαβίστικα λέγοντας τις κλασσικές "παπαριές" τύπου ...Δυνατή Ελλάδα...Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε (να παραδώσουμε μέσω Μνημονίων τη χώρα εννοεί)...και άλλα τέτοια όμορφα που χρειάζονται σε προεκλογικές ομιλίες ώστε να δικαιολογηθεί η μάζωξη τόσων ανθρώπων που ενώ έχουν περάσει τα 60 δε λένε να δουν τι παιχνίδι παίζεται στις ζωές τους...Αυτοί οι ψηφοφόροι και αυτό το κόμμα,δεν αλλάζουν με τίποτε.-


ΠΑΣΟΚ

 Σαν ξεπεσμένος ευγενής που έχει "χωνέψει" ότι είναι ξεπεσμένος...

Αυτοί πάλι έχουν καταλάβει πως είναι ξεπεσμένοι και έχουν "κουλάρει" κατά πολύ από το υφάκι το μεγαλοπρεπές,αλλά ακόμη προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να παραδώσουν τη χώρα στους δανειστές,με όσο το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις...

Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να κάνουν κίνηση εντυπωσιασμού όπως να σβήσουν το ΠΑΣΟΚ επανερχόμενοι με νέο όνομα,σε μια προσπάθεια κάθαρσης.Τους θεωρώ πιο έξυπνους από τους Νεοδημοκράτες,και διατεθειμένους να πετάξουν με μεγάλη ευκολία την ιστορία τους ώστε να μην χάσουν τις ψήφους του κεντροαριστερού χώρου.Αυτή η πιθανή μετάλλαξη,δεν με ξενίζει,αρκεί να έχει ουσιαστικά πατριωτικό περιεχόμενο,και όχι "ναι σε όλα","πρώτα οι δανειστές" και συνωστισμούς Ελλήνων σε λιμάνια όπως της Σμύρνης...Είναι οι τύποι από αυτούς που λέμε "ικανούς για όλα".
Νιώθω πως κάτι ετοιμάζουν και είμαι περίεργος να δω τι...

ΣΥΡΙΖΑ

Γελάω αφάνταστα βλέποντας την αμηχανία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν βγαίνουν στα κανάλια από θέση ισχύος πλέον και όχι σαν φτωχούς συγγενής των μεγάλων κομμάτων.
Διαφαίνεται καθαρά η σύγχυση με τον νέο αυτό ρόλο τους, όταν ερωτώνται για καίρια θέματα της οικονομικής πολιτικής...
Βέβαια με την δικαιολογία της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε,από την μεριά των δημοσιογράφων,δεν τους ρωτάνε για θέματα εθνικά ή λαθρομετανάστευσης,μην τυχόν και φύγουν τρέχοντας όσοι τους ψήφισαν στις εκλογές...Είδαν κι έπαθαν,σου λέει, να τους ανεβάσουν,μην το χαλάσουμε τώρα στο τέλος...

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο καθαρός και ξάστερος λόγος τους όχι μόνο για τα οικονομικά θέματα που μας βασανίζουν,έχει βγάλει έξω από το παιχνίδι το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη χωρίς κανείς να μπορεί να τους αποκαλέσει ακροδεξιούς,μιας και έχουν στις τάξεις τους ακόμη και αριστερούς ή αριστερίζοντες.
Δημαράς-Μαριάς αλλά και οι αναφορές του Καμμένου στον Μίκη Θεοδωράκη,δίνουν στον Καμμένο τον τίτλο του ουσιαστικά ενωτικού πολιτικού.Αν μη τι άλλο αυτή η ενωτική αντιμνημονιακή στάση είναι που χρειάζεται η Ελλάδα και τίποτε άλλο.

Ένας ακόμη λόγος που δεν μπορούν να αποκαλέσουν ακραίους τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το ότι,αυτά που λένε,όπως τα λένε,είναι η πραγματικότητα τεκμηριωμένη με στοιχεία.
Βλέπω όμως να απουσιάζουν συχνά πυκνά από τα κεντρικά δελτία των καναλιών,όπως και από τα πάνελ των βραδινών εκπομπών...Αν συνεχιστεί αυτή η απουσία τους,θα τους "φάνε λάχανο" να είσαστε σίγουροι...Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να λέει τίποτε επί της ουσίας,ανεβάζει τα ποσοστά του μόνο από τις άσκοπες φωνές στα παράθυρα...Η κλασσική μέθοδος προβολής δηλαδή.

Πολύ σημαντικό που θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν,είναι το ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι μόνοι που δίνουν μεγάλη έμφαση στο θέμα της Εθνικής Ανεξαρτησίας,το οποίο ψιλοσνομπάρεται από τα προβαλλόμενα κόμματα.
  

ΚΚΕ

Η συμφωνία του Στάλιν με Άγγλους και Αμερικανούς στη Γιάλτα,να "παραχωρήσει" την Ελλάδα στη Δύση,έχοντας ως δικλίδα ασφαλείας ένα μικρό ποσοστό του ΚΚΕ,δεν επιτρέπει ακόμη και σήμερα σ αυτό το κόμμα να λειτουργήσει...Τράτζικ
Επίσης ομολογεί πλέον καθαρά, πως το πληρώνουμε απλά για φωνάζει,και μας κάνει να νιώθουμε εμάς τους bloggers, σαν την Πόντια π@υτάνα που αυτοκτόνησε από το κακό της όταν έμαθε πως οι άλλες π@υτάνες πληρώνονται...(...αυτό ρε σεις το κάνουμε και μεις και μάλιστα τζάμπα...Κρατική επιχορήγηση στους ιστολόγους ΤΩΡΑ λέμε !!)
Πάμε παρακάτω....

ΔΗΜΑΡ

Όταν το νέφος της κοσμικής διαπάλης εμπεριέχεται στο ανύπωτο υπερεγώ του ασυνήθιστα χρωματιστού πενταγράμμου, διασκορπισμένο μέσω της υφής του βελούδου ως άλλος Λάγιος εκτιμητής δημίων,τότε η ΔΗΜΑΡ είναι γεγονός... Δεν καταλάβατε τίποτε ε...?Και καλά κάνατε.Πλάκα σας έκανα...Όποιος νομίζει πάντως ότι κατάλαβε για να το παίξει ξύπνιος,έφυγε για ψυχίατρο ολοταχώς...

Ακαταλαβίστικη η ΔΗΜΑΡ λοιπόν όπως και το κειμενάκι ,όσον αφορά τον λόγο της δημιουργίας της ...σε μένα τουλάχιστον.Τα ήξεις αφήξεις τού ήρεμου Κουβέλη,τον κατατάσουν ως "κωλοτούμπα" κανονικό...Το κόμμα του τίποτα.Είναι το μαξιλαράκι του συστήματος που θα χρειαστούν τα Μνημονιακά κόμματα ώστε να μπορέσουν να φυγομαχήσουν δια του Μνημονίου τους, αποτελειώνοντας μας όπως επιτάσσει το τραπεζικό σύστημα που τους κρατάει ζωντανούς.Ευτυχώς που εδώ στα μπλόγκς,αρχίσαμε να τον "κράζουμε" πριν ακόμη σκεφτεί να συγκυβερνήσει με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπως άλλωστε υποψιαζόμασταν πριν τις εκλογές,και ενεργοποιήθηκαν οι ψηφοφόροι του που τους ξέσκισαν μπινελικιάζοντας τους,στα τηλέφωνα εχθές...Φοβάμαι πάντως πως το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,με μπούσουλα ένα ψιλοστρογγυλεμένο Μνημόνιο, δεν το αποφύγαμε ακόμη...


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Το νέο μέλος της Βουλευτικής παρέας

"Με λασπολογήσατε,με φιμώσατε,σας νίκησα"...Σας νίκησα.
...Σας νίκησα,όχι σας νικήσαμε...Πόσο θυμό -που πιθανολογώ πως πηγάζει χρόνια πριν- κρύβει αυτός ο ενικός.Προσωπική υπόθεση του αρχηγού της η εκλογική επιτυχία δηλαδή?

Την είσοδό της στη Βουλή,πρέπει να την διασκέδασαν αφάνταστα τα κεντρικά μέλη της αν κρίνω από το θρυλικό πλέον "Εγέρθητι",που εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησαν πως ήταν μία φάρσα στους δημοσιογράφους που τους είχαν αποκλεισμένους ως τώρα.

Παρατηρώντας κάποιος τις προγραμματικές δηλώσεις των Χρυσαυγητών,δεν θα βρει ούτε ένα σημείο στίξης που θα του επέτρεπε να διαφωνήσει,έστω κι αν είναι κομουνιστής.Όλα αυτά που λένε,είναι όλα αυτά που χρειάζεται να ακούσει ο Έλληνας.
Η υπόθεση της Υπατίας,το χάλι της λαθρομετανάστευσης,η κλοπή του δημόσιου χρήματος,η αλλοίωση της ιστορίας και γενικά ο ξεπεσμός της χώρας,δεν ξαφνιάζει την είσοδο της στη Βουλή.

Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την έβαλε στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κακά τα ψέματα.Τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα,διέπραξαν εγκλήματα κατά της χώρας εδώ και δεκαετίες.Το έκαναν δε με τόσο άκομψο τρόπο,που μας βάζει σε σκέψεις...Αν είναι δυνατόν να μην σε βάζει σε σκέψεις όταν βλέπεις τον Υπουργό σου να συσκέπτεται στο ίδιο τραπέζι με λαθρομετανάστες εκπληρώνοντας μάλιστα τα εκβιαστικά αιτήματα τους (βλέπε Ραγκούσης - Υπατία).
Το ότι δεν πήρε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20%,...ακόμα... οφείλεται στην ψυχοσύνθεση των Ελλήνων,που είναι ο πιο ταλαιπωρημένος λαός της Ευρώπης, και δεν αντέχει άλλα "ντράβαλα" και ακρότητες.Αν συνέβαιναν τα μισά στη Γερμανία π.χ. από αυτά που συνέβησαν εδώ,τότε η αντίστοιχη Γερμανική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έπαιρνε 60%.Αν συνεχιστεί για χρόνια αυτό το χάλι στην Ελληνική πραγματικότητα,πολλοί νέοι ψηφοφόροι θα τους ψηφίσουν να είσαστε σίγουροι.
Διακρίνω πως και αυτούς θέλει να τους κρατήσει το "αόρατο σύστημα" μέσω των καναλιών,σε ένα επίπεδο όχι πάνω από το 10%.Το αν θα τα καταφέρει ή όχι, θα κριθεί από την πορεία της χώρας την επόμενη περίοδο,αλλά και από το πόσα λάθη θα κάνουν οι Χρυσαυγήτες από δω και πέρα.

Δεν θα επισέλθω σε θέματα Ναζισμού και σχέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με θεωρείες του Χίτλερ.Θα πω μόνο πως ο Χίτλερ ήταν μακελάρης και ακραίος μόνο σε ένα 10% της πορείας του.Από αυτον οι Γερμανοί έφαγαν ψωμί και ανέκτησαν την αξιοπρέπεια τους,από τα πολεμικά "Μνημόνια" των Αγγλογάλλων νικητών...
Πάντα τις ακραίες πρακτικές, ότι και να τις κάνεις,ακραίες παραμένουν (πάντα το λίγο μπορεί να καταστρέψει το πολύ...μεγάλο θέμα ..ας το αφήσουμε).

Θα θελα να πω σε όλους τους Χρυσαυγήτες,πως ανα τους αιώνες τους Έλληνες τους χαρακτήριζε ο ανθρωπισμός και η προσφορά,περισσότερο από την δύναμη.Ακόμη και τον λατρευτό μας Μέγα Αλέξανδρο,τον φέρνουμε περισσότερο στο μυαλό μας για τον τρόπο ζωής του και την πολιτική του συμπεριφορά προς τους λαούς που κατέκτησε,παρά για τις επικές μάχες που κέρδισε.Από τους κατακτημένους έγινε Μέγας...

Όσο και να θέλουν οι Χρυσαυγήτες να δείχνουν μόνο δυνατοί,πάντα η Ελλάδα με τα αυτά τα χαρακτηριστικά της, θα βγαίνει από μέσα τους θέλουν δε θέλουν...Αν δεν συμβεί αυτό κάποια στιγμή, τότε να ξέρουν πως, έστω για τη στιγμή εκείνη,θα έχουν πάψει να είναι Έλληνες .-

ΝΤΟΡΑ

Η Ντόρα πάλι δεν τα κατάφερε να μπει στη Βουλή και οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι δεν έκαναν καλά...Δεν τα παρατάνε όμως αυτοί...Τέτοιο πιστό στέλεχ... φίλο ήθελα να πω, του Φορειν όφις δεν το παρατάς εύκολα...διατί να το κρύψωμεν άλλωστε...

ΜΑΝΟΣ

"Η προστασία της Κύπρου κοστίζει πολύ ακριβά στην Ελλάδα" είπε σχετικά πρόσφατα ο Μάνος και πρότεινε να διχοτομηθεί η Κύπρος να τελειώνουμε γιατί δεν είμαστε τώρα για ταρζανιές...(μη γελάτε...το πε)
Θα μας δώσει 700 Ευρώ σύνταξη όλους,να τελειώνει το οικονομικό θέμα που βασανίζει εδώ και χιλιάδες χρόνια τους Έλληνες...Ιδέες πρωτοποριακές που παρ' όλα αυτά, οι Έλληνες δεν προτίμησαν...Γιατί άραγε...?!

ΤΖΗΜΕΡΟΣ

Άγνωστος μα γοητευτικός ο ιδρυτής του κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ...
Ωραίος και ήρεμος ο λόγος του έξω από πολιτικαντισμούς,χωρίς όμως ξεκάθαρες προτάσεις...Η δέσμευση του δε,πως η Ελλάδα πρέπει να ...τιμήσει την υπογραφή της,αναφερόμενος στο Μνημόνιο,δεν τον ξεχωρίζει από την Ντόρα και τον Μάνο, που απ' ότι δείχνουν τα πράματα,θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και οι τρείς, ώστε το Μνημόνιο που τόσο μισήσαμε,να συνεχίσει να μας καταστρέφει λίγο λίγο όπως γίνεται εδώ και τρια χρόνια τώρα... Τρία κόμματα δηλαδή,που κάτι ξέρατε και δεν τα βάλατε στη Βουλή...


Λειδις εν Τζέντλεμεν μεταξύ σοβαρού και αστείου,κάπως έτσι βλέπω το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας μας σήμερα...
Κατανοείτε και σείς,πως δεν θα μας σώσει πλέον το πολιτικό σκηνικό,που αντί να μας ενώσει να πούμε όλοι μαζί ένα βροντερό όχι στο διεθνές τραπεζικό σκηνικό,μας χωρίζει ακόμη και τώρα...

Το μόνο που μας σώζει από δω και πέρα,είναι να πραγματοποιηθούν οι προφητείες των Γερόντων ΠατροΚοσμά, Παισίου και Άλλων,που λένε πως θα γίνει το κακό συναπάντημα λίαν συντόμως,και θα γίνουμε πάλι μετά το μπάχαλο,έθνος αξιοπρεπές όπως αρμόζει στον Ελληνισμό.
Δεν μπορώ να ξέρω αν τα λόγια τους αυτά έχουν βάση,ή έστω αν αναφέρονται στις ημέρες μας,μιας και δεν είμαι ο πιο θρησκόληπτος που έχετε γνωρίσει,μα το μόνο που διαβλέπω,είναι πως δεν έχουμε να περιμένουμε από αλλού...Ο Θεός βοηθός.-

Πιπεράτος


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: