ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ

Την είδηση για χρέη του καφετζή της Βουλής,όλοι θα την έχετε ακούσει αυτές τις μέρες...

Εκτός από την εφορία,ο καφετζής
αυτός,"δάγκωσε" και τους εργαζόμενους του.Καί όλα αυτά,κάτω από τη μύτη των Βουλευτών!
Αυτό είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα "ελαφρότητας" του Κράτους.Φόβος μηδέν από κανέναν επιτήδειο...Όπως τον άλλον στην Πάτρα - για να μην ξεχνιόμαστε- που νοίκιαζε κατάστημα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Στεφανόπουλο και αντί καφετερίας,το έκανε "φρουτάδικο"...Όλοι οι δημοσιογράφοι του συστήματος αλλά και τα κόμματα, έσπευσαν τότε να μιλήσουν για αήθη επίθεση κατά του θεσμού,λες και είπε κανείς πως ο Πρόεδρος "τα παιρνε" από τον παράνομο τζόγο !!!
Αυτός είναι όμως ο φόβος του συστήματος βλέπεις...Η όποια δημοσιοποίηση της ανεπάρκειας τους.

Τελικά μόνον ο λαός φοβάται αυτό το Κράτος και τρέχει στις ουρές να πληρώσει χαράτσια μην του κόψουν το ρεύμα...Να πληρώσουν δηλαδή, αυτά που δεν πλήρωσαν τα λαμόγια όλων των ειδών...Να πληρώσουν για να πληρωθούν όλοι αυτοί οι ανεπαρκείς κοιμισμένοι και "λαδωμένοι"  μηχανισμοί που μας έφαγαν τα συκώτια δεκαετείες τώρα...

 Πιπεράτος
 ---------------------------------

Κλαίνε τα λεφτάκια τους οι σερβιτόροι της Βουλής


 «Δεδουλευμένα ναι, ξεχασμένα όχι», σιγοψιθυρίζουν με παράπονο οι σερβιτόροι και οι σερβιτόρες του καφενείου της Βουλής, που, μόλις άκουσαν το μαντάτο για τη σύλληψη του πρώην ιδιοκτήτη του καφέ-εστιατορίου του Κοινοβουλίου για χρέη προς το Δημόσιο, τα ’βαψαν μαύρα και άρχισαν, και με το δίκιο τους, το κλάμα για τα δεδουλευμένα τους.

«Εγώ είχα φέρει εδώ Εισαγγελέα και είπα πρώτα να γίνει εκκαθάριση, να πάρουμε τα λεφτά μας και μετά να φύγει ο κύριος αυτός από δω. Έπεσαν κάποιοι πάνω να με φάνε!», είπε με παράπονο ένας εργαζόμενος.

«Είναι πολλά τα χρήματα που σας οφείλει;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Γύρω στο χιλιάρικο, είμαστε σαράντα τον αριθμό, κάνε εσύ τώρα το λογαριασμό», διευκρίνισε ο σερβιτόρος.

Χαρακτηριστική περίπτωση δηλαδή του «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο… ποιος τον είδε, ποιος τον άκουσε τον Παναγή της… Κορίνθου».

zougla.gr


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: