ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ

Έπρεπε να αυτοκτονήσει κάποιος μέσα στο κέντρο της Ελλάδας,στην πλατεία Συντάγματος,για να ξυπνήσουν οι "φλώροι"(*) της Ελληνικής πολιτικής σκηνής...

 Γράφει ο Πιπεράτος

Οι 2 χιλιάδες καταγεγραμμένες αυτοκτονίες (...καλά διαβάσατε δυο χιλιάδες) το 2011 σ' όλη την Ελλάδα,που μας καθιστούν Νο1 στις αυτοκτονίες,δεν στάθηκαν ικανές ώστε να νιώσουν οι πολιτικοί τι συμβαίνει στην κοινωνία φαίνεται.

Ακούω ,τώρα που σας γράφω, σε ενημερωτική εκπομπή,να μιλάνε για μία έκρυθμη κατάσταση που θα πρέπει να προληφθεί η χειραγώγηση της από "κύκλους" που θέλουν την αναστάτωση...(!!)Μη χαλάσουν την εφαρμογή του Μνημονίου δηλαδή...Προς θεού μην ξεσηκωθεί ο κόσμος...Προς Θεού μην γίνει πράξη η τελευταία παράγραφος της επιστολής του αυτόχειρα ...

Έχουν χ@στεί πάνω τους από την τελευταία παράγραφο  της επιστολής του αυτόχειρα συνταξιούχου,που ξεκάθαρα μας λέει ότι οι νέοι πρέπει να πάρουν τα όπλα και να κρεμάσουν στην πλατεία Συντάγματος τους προδότες.

Έχουν Χ@στεί πάνω τους που είδαν εκατοντάδες πολίτες να μαζεύονται αυθόρμητα στην πλατεία Συντάγματος,μην τυχόν και "έχομεν εκτροπήν"

Έχουν χεστεί (...γάμησα εγώ παπάκια τώρα...δεν είναι ώρα για ευγένειες )  που ο αυτόχειρας αποκαλεί "κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου" τους κυβερνώντες...και όλα αυτά μέσα στο κέντρο της Αθήνας!!...Σετερίμπλ.
Μπορεί ο κάθε Έλληνας να αποκαλεί κατοχική την κυβέρνηση,αλλά όχι στο κέντρο της Αθήνας!!Όταν συμβαίνει αυτό,είναι οικονομικά ασύμφορο για τα κανάλια...που πρέπει να αφιερώσουν πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο ώστε να κατευνάσουν τα πλήθη...Πρέπει να αφιερώσουν χρόνο ώστε να "παλαμουτιάσουν" τον "κοσμάκη",ότι ο βιασμός τους είναι απαραίτητος ώσπου να βρεθούν χρήματα για βαζελίνη...

Έχουν χεστεί μην τυχόν πάει η κουβέντα στο "φέρτε πίσω τα κλεμένα" και εξαγριωθούν τα πρόβατα,που αφιέρωσαν τα κανάλια τόσο πολύτιμο χρόνο ώστε να παραμείνουν πρόβατα...
Μιλάνε για το αξιοπρεπές της επιστολής του αυτόχειρα,που δεν ήθελε να γίνει βάρος στα παιδιά του...
Εγώ θα θελα να μάθω ρε παιδιά,ποιό είναι το αξιοπρεπές όταν αντί να αυτοκτονείς επειδή κάποιοι σε "βιάζουν",προσπαθήσεις...αξιοπρεπώς πάντα...να σκοτώσεις εσύ τους "βιαστές".-

Πιπεράτος

(*) Φλώρος = απαίδευτος στη ζωή- τα βρήκε όλα έτοιμα- ζει σε γυάλινο κόσμο- νομίζει πως μέχρι να πεθάνει πρέπει να τον ταίζουν άλλοι (πολλές φορές το θεωρεί και φυσιολογικό)- στην πρωτη δυσκολια χέζεται πάνω του.(Συμπληρώστε τη λίστα στα σχόλια αν θέλετε)


 -------------------

Πολίτες συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος, στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 77χρονος αυτόχειρας, συνταξιούχος φαρμακοποιός.
Οι συγκεντρωμένοι αφήνουν λουλούδια στο σημείο και φώναξαν συνθήματα όπως "Φτάνει πια"  και "ποιος θα είναι ο επόμενος", καθώς και "αυτό δεν είναι αυτοκτονία, αλλά δολοφονία".

 Αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται περίπου 200 άτομα, ωστόσο η προσέλευση πολιτών συνεχίζεται.
Παράλληλα διοργανώνονται μέσω διαδικτύου συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο Facebook έχουν δημιουργηθεί σελίδες με τίτλο "Όλοι στο Σύνταγμα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο" και "Όλοι στην Καμάρα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο".
Οι "Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας" οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.
Λίγο μετά τις 19:30 έφτασαν με τις μοτοσυκλέτες τους, στην πλατεία Συντάγματος.
Όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ του NEWS 247, οι πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί μετακινήθηκαν στην Αμαλίας, η οποία αυτή τη στιγμή έχει κλείσει. Η διαμαρτυρία παραμένει ειρηνική και στο Σύνταγμα επικρατεί ηρεμία.
"Δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή"


 Η αδυναμία του να ανταποκριθεί στα χρέη,  λόγω της οικονομικής κρίσης οδήγησε τον 77χρονο άνδρα, να δώσει τέλος στη ζωή του.
"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο  μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου", ανέφερε στο ιδιόγραφο σημείωμα, που βρέθηκε επάνω του, ο 77χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Το τραγικό και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 σήμερα το πρωί, στην "καρδιά" της Αθήνας, στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος κι ενώ στο σημείο βρισκόταν πολύς κόσμος.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: