ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

ΤΟ PSI ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

 Χαρές και πανηγύρια από το πρωί για το κούρεμα του ελληνικού χρέους. Οι κυβερνητικοί παράγοντες μιλάνε για ένα νέο ξεκίνημα της χώρας.Βρυξέλλες και Βερολίνο φωνάζουν για τη μεγαλύτερη διαγραφή κρατικού χρέους που έγινε ποτέ σε παγκόσμια κλίμακα και οι διάφοροι Σόιμπλε και Όλι Ρεν μας λένε ότι η Ευρώπη χάρισε στην Ελλάδα 100 δισ. ευρώ.Ας πούμε όμως τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Πόσο αφορά τη ζωή μας το PSI όταν το Δεκέμβριο οι Έλληνες άνεργοι ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο δημιουργώντας το αρνητικό ρεκόρ του 21% ανέργων και στην ηλικιακή ομάδα 15 έως 24 ετών ψάχνουν εργασία περισσότεροι από το 60%.

Πόσο αφορά τη ζωή μας το PSI όταν τον Ιούνιο είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν νέα σκληρά μέτρα που θα αφορούσε σε νέα μείωση μισθών και συντάξεων και κατάργηση των συντάξεων.

Πόσο αφορά τη ζωή μας το PSI όταν καθημερινά κλείνουν 800 περίπου επιχειρήσεις και μαγαζιά και χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε.

Η καραμέλα αυτών που σήμερα πανηγυρίζουν, τις επόμενες ημέρες θα είναι: «Γλίτωσαν τα παιδιά μας από τα χρέη τα δικά μας».

Και σε αυτό όμως ψέματα λένε. Η Ελλάδα για τα επόμενα 50 χρόνια θα πρέπει να πληρώνει τα χρέη με τα ληστρικά επιτόκια. Άρα για τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας μιλάμε.

Τελικά για ποιους έγινε το PSI; Είναι ολοφάνερο ότι έγινε για τις τράπεζες που θα ανταλλάξουν τα πεθαμένα ελληνικά ομόλογα με ζωντανά, για ορισμένους μεγάλους επενδυτές που μπορεί να κερδίσουν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ εφόσον ενεργοποιηθούν τα περίφημα CDS ΚΑΙ τελικά το κούρεμα του χρέους έγινε για όλους αυτούς που έτρεμαν μία άτακτη πτώχευση της Ελλάδας(βλέπε το Τρίγωνο του Κακού, Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία)

Φτάνει πια η κοροϊδία. Ο Γολγοθάς για όλους μας συνεχίζεται και θα είναι μακρύς.

 http://www.efenpress.gr/

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ