ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Χονδρουκούκης: Κανένας πολιτικός να μη συγχαρεί το γιο μου
 Διαβάστε τι κατήγγειλε για τις συνθήκες προπόνησης του Δημήτρη Χονδροκούκη, ο πατέρας του. Γιατί οι πολιτικοί δεν έχουν δικαίωμα να τον συγχαρούν (Vid)Ξέσπασε ο πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή στο ύψος, Δημήτρη Χονδροκούκη, ο οποίος την Κυριακή συγκίνησε όλη την Ελλάδα κατακτώντας την πρώτη θέση στην Κωνσταντινούπολη με άλμα 2,33μ!
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1, ο Κυριάκος Χονδροκούκης, τόνισε ότι "κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί κανένα αθλητή" και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προπόνησης των αθλητών μας, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη από την Πολιτεία.
Ο κ. Χονδροκούκης κατήγγειλε ότι ο γιος του γυμναζόταν στο κρύο, ενώ το καλοκαίρι οι πόρτες στο γήπεδο του Αγίου Κοσμά ήταν κλειστές για τους αθλητές!Χονδροκούκης «Μην τολμήσει κανένας πολιτικός να... από fon1972


"Φέτος το χειμώνα γυμνάζονταν μέσα στο κρύο με θερμοκρασία κάτω από δέκα βαθμούς. Το καλοκαίρι το γήπεδο του Αγίου Κοσμά ήταν κλειστό, δεν μπορούσαν να μπουν να προπονηθούν. Να μπουν μέσα οι σημερινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές. Οι πόρτες ήταν κλειστές!", είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε ότι ο γιος του έφτασε στην πρώτη θέση με μεγάλη προσπάθεια, μαχόμενος με τη βοήθεια της Ομοσπονδίας υπό άθλιες συνθήκες.
"Θα πρέπει να αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχει μόνο η μιζέρια και η κακομοιριά, αλλά υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι. Ο ελληνικός λαός είναι λαός δουλευταράς και με ικανότητες" πρόσθεσε ο κ. Χονδροκούκης και κάλεσε την Πολιτεία να σκύψει πάνω σε αυτά τα παιδιά.
"Κλείνουν γήπεδα. Καταργούνται τα πάντα σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Τα πάντα δεν είναι οικονομικά.  Η πολιτεία θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έχουν οικονομικό αντίκρισμα, τα οποία όμως θα μπορούσε να είχε κάνει για να διευκολύνει τη ζωή των αθλητών, την προπόνηση των αθλητών. Κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί κάποιον αθλητή", τόνισε ο κ. Χονδροκούκης.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ