ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. ΠΙΑ.

Τους πολίτες της Εύβοιας που του ζήτησαν να μην γυρίσει στην Νέα Δημοκρατία επικαλέστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες...
εισέπραξε το καθαρό μήνυμα της Λεωφόρου Συγγρού ότι πλέον είναι ανεπιθύμητος στο κόμμα.

«Δεν θέλουν στην ΝΔ όσους καταψήφισαν το Μνημόνιο,» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η Λεωφόρος Συγγρού άλλαξε ξαφνικά στάση. Όλα αυτά τα είπε στην Αθήνα, γιατί νωρίτερα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Εύβοιας είχε αποκαλύψει ότι είναι πολύ κοντά στον Πάνο Καμένο, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι θα προσχωρήσει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Είναι ο τρίτος διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ που προσχωρεί στο κόμμα Καμένου μετά την Ε. Κουντουρά και τον Π. Μελά ενώ στον ίδιο δρόμο κινείται και η Μ. Κόλια Τσαρουχά. Ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει την προσχώρηση του και ο Χ. Ζώης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναιο τοπ επικρατέστερο πρόσωπο για να ηγηθεί μιας νέας κοινοβουλευτικής Ομάδας εφόσον καταστεί δυνατή η σύσταση της.

Αύριο στη Βουλή, οι διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ θα έχουν μια κρίσιμη συνάντηση για τα επόμενα βήματα τους αν και ορισμένοι από αυτούς όπως ο Μ. Τζίμας είναι αποφασισμένοι να μείνουν εκτός πολιτικής αν δεν τους ξανακαλέσουν από τη ΝΔ.
briefingnews.gr


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: