ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


Σκληρές είναι οι καταγγελίες από τους απλήρωτους εργαζομένους του ΠΑΣΟΚ. Δύο επιστολές φωτιά για το πως σπαταλούν τα δάνεια των τραπεζών (Vid)


Σάλος επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά από δύο καταγγελτικές επιστολές απλήρωτων εργαζομένων του κόμματος που αποκαλύπτουν τα όργια σπατάλης.
Τι και αν οι εργαζόμενοι στο κόμμα είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, ωστόσο όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα", τα ταμεία του κόμματος κάνουν σπατάλες.
Στις εν λόγω επιστολές οι εργαζόμενοι μιλούν για διπλοθεσίες, αργομισθίες, έξοδα κίνησης , χλιδής, υπέρογκους μισθούς, καρέκλες 700 ευρώ, γυμναστήριο με δύο σάουνες αλλά και ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ. Όπως λένε αυτά έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Ιπποκράτους.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, Θ.Κ. και Α.Κ. είναι δύο "εμβληματικές" φυσιογνωμίες για τους απλήρωτους εργαζομένους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι καταγγέλλουν πως χειρίστηκαν μεγάλο ποσά και με διόλου ευκαταφρόνητες πάγιες αποδοχές.
Μεταξύ άλλων, αναφέρονται σε συνεργάτη του προέδρου ο οποίος περνά μια φορά το μήνα και παίρνει 7.000 ευρώ αλλά και σε φίλη της Μαργαρίτας με μισθό 8.000 ευρώ.
Σχετικά με το γυμναστήριο, έχει αυστηρό face control, "μπαίνουν μόνο οι κολλητές του ΓΑΠ, το περιφρουρεί καλά ο Π.", αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ οι δύο σάουνες δεν λειτουργούν επειδή απλά δεν έχει εκδοθεί ακόμη η σχετική άδεια.
"Για τις δύο σάουνες έγινε ειδική εγκατάσταση τριφασικού ρεύματος και υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλιώς θα βυθιζόταν όλο το Κολωνάκι στο σκοτάδι!", προσθέτεται στην επιστολή.
Παράλληλα, ο γυμναστής είναι υπαρκτό πρόσωπο είναι πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ ίσως και από τότε που ήρθε ο ΓΑΠ, και παίρνει 2500 ευρώ.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν πρόσφατα ο Γ. Παπανδρέου αγόρασε δύο ποδήλατα από ανθρακονήμα αξίας 14.000 ευρώ.
"Ελπίζω να μη χρεώθηκαν στο κόμμα", σχολιάζει ο εργαζόμενος της πρώτης επιστολής.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και κορυφαίο παπανδρεϊκό στέλεχος άφησε αιχμές κατά του υπεύθυνου Μηχανοργάνωσης, λέγοντας πως έδινε το Μητρώο σε πιτσαρίες και σουβλατζίδικα για να μοιράζουν φυλλάδια!
Παράλληλα, στην δεύτερη επιστολή αναφέρουν πως αλαλούμ επικρατεί με τα έξοδα παράστασης και τα έξοδα κίνησης.
"Μιλάμε για τραπέζια σε εστιατόρια, για ποτά σε μπαρ κλπ. Εκεί που έχει γίνει το μεγάλο φαγοπότι είναι με τις περιοδείες. Μιλούσανε για παράδειγμα σε συγκέντρωση όχι προεκλογική για κόστος μικροφωνικής εγκατάστασης που αν και κόστιζε 5000 ευρώ κόπηκε τιμολόγιο για 23.000. Και αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα του πόσο κόστιζαν και πόσο τιμολογούνταν οι διάφορες υπηρεσίες. Μεγάλη πληγή ήταν η νεολαία και εδώ βγάζω το καπέλο στον Καρχιμάκη. Στέλνανε ένα έγγραφο και λέγανε. Κλιμάκιο πενταμελές για φοιτητικές εκλογές (πχ) για πέντε πόλεις 5 διανυκτερεύσεις ένα αυτοκίνητο κόστος τάδε και φυσικά το κόστος των εκδηλώσεων. Και οι εγκρίσεις έπεφταν βροχή. Ο Μιχάλης είπε στοπ. Εξοικονομήθηκε πολύ πράγμα από αυτή την ιστορία", αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ τέλος γίνεται λόγος και για εργαζομένους οι οποίοι ήταν αποσπασμένοι από το Δημόσιο και έπαιρναν χρήματα και από το κόμμα.
Το κόμμα ήταν σε τροχιά πτώχευσης από τον Οκτώβριο του 11', αναφέρουν.


καταγγελίες από εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ από babisflou
Μάλιστα ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, παραδέχεται ότι στο κτίριο του κόμματος στην Ιπποκράτους υπάρχει υπερσύγχρονο γυμναστήριο με δύο σάουνες, ενώ τονίζει ότι οι απλήρωτοι υπάλληλοι του κόμματος θα πληρωθούν όταν εγκριθεί στο ΠΑΣΟΚ δάνειο.
 http://news247.gr/ellada/politiki/gymnasthrio_me_face_control_saoynes_kai_yperogkoi_misthoi.1687390.html
 ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: