ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ!!

 Εξώδικο, δέχτηκε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων  Αθηνά Δρέττα, επειδή το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο βρίσκεται σε συνεχή κίνηση με αποτέλεσμα την αυξημένη
κατανάλωση βενζίνης.
Φυσικά το έγγραφο διαμαρτυρίας, δεν στάλθηκε στην στο γραφείο του νομικού συμβούλου της κ. Δρέττα επειδή έκανε πολλές βόλτες, αλλά επειδή το Υπουργείο χρωστάει στην εταιρία "Ελληνικοί Σταθμοί Αυτοκινήτων Ε.Π.Ε" το ποσό των 8.436,63 ευρώ λόγω κακοδιαχείρισης.
Για την ιστορία, να σας αναφέρουμε ότι σε κάθε δημόσιο όχημα υπηρεσιακών παραγόντων υπάρχει ένα μηνιαίο πλαφόν που μπορεί να καταναλωθεί. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου, μπορεί να καταναλώνει κάθε μήνα, μόνο 125 λίτρα βενζίνης, αξίας 213 ευρώ περίπου.
Φυσικά στην περίπτωση της Γ.Γ του Υπουργείου Εργασίας κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού υπάρχουν ανεξόφλητα ποσά για το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο, εδώ και τρία χρόνια.
Το Έτος 2010, το πόσο του χρέους ανερχόταν στα 4.558,33 ευρώ. Για το 2011 στα 2.213,65 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Γ.Γ.Κ.Α και από τον προϋπολογισμό της υπηρεσίας του Σ.Ε.Π.Ε του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης για το 2011, το ποσό των 1.324,47.
Από τα παραπάνω ποσά, η Εταιρία προμήθειας βενζίνης έχει προβεί στην είσπραξή τιμολογίων αξίας 712,31 ευρώ και αυτό πάλι μέσω εξωδίκου με ημερομηνία 19-9-2011.
Ωστόσο η εταιρεία παραμένει ακάλυπτη στο υπόλοιπο ποσό, από την υποψήφια της Β΄ Αθηνών και Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Αθηνά Δρέττα.   


Πηγή: metrogreece.gr

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ