ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ


Το ακριτικό νησί που επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να ανακοινώσει την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, ετοιμάζεται να «επαναστατήσει», επιστρέφοντας στη δραχμή.


Ο δήμαρχος του Καστελόριζου, Παύλος Πανηγύρης, είπε στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr ότι «κάποια στιγμή θα σηκωθούμε να φύγουμε και θα σηκώσουμε την “ανεξάρτητη σημαία της επανάστασης”, την “ανεξάρτητη σημαία του Καστελόριζου”.


Θα επιστρέψουμε στη δραχμή, μιας και, όπως φαίνεται, η πατρίδα μας με το ευρώ δεν είναι πλέον ανεξάρτητη. Για να είμαστε και Έλληνες και ανεξάρτητοι».

«Νιώθουμε παραμελημένοι, εγκαταλελειμμένοι, ότι δεν υπάρχει κράτος. Δεκαοχτώ χρόνια δήμαρχος και έχω απογοητευθεί», σημείωσε ο δήμαρχος, προσθέτοντας πως η ανάπτυξη δεν έχει φτάσει ακόμα στο νησί ή αν πήγε, «έφυγε» μαζί με τους επισήμους και τις υποσχέσεις τους.


««Αυτοί οι ανεγκέφαλοι που βγαίνουν σήμερα στις τηλεοράσεις και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα μας περνούν για βλάκες.


Λένε ότι έκαναν λάθη και έχουν το θράσος να θέλουν να πάρουν πάλι τα ηνία αυτής της χώρας.


Για εμένα είναι ανεπιθύμητοι. Δε θέλουμε κανέναν πλέον εδώ πέρα. Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους», κατέληξε ο κ. Πανηγύρης.


www.newsbomb.gr


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

1 σχόλιο:

Δάφνη Χρονοπούλου είπε...

Σεβαστή η αγανάκτηση του Δημάρχου. Μόνο, επειδή προφανώς δεν είναι οικονομολόγος, καλό να ρωτάει συμβούλους πριν εκθειάζει τη δραχμή η οποία θα έδινε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στους αλήτες που μας κυβερνούν (Θυμάστε τις υποτιμήσεις; Θυμάστε ότι όλες οι συσκευές επικοινωνίας έρχονται από το εξωτερικό; Η δραχμή ισοδυναμεί με Τείχος απομόνωσης Κύριε Δήμαρχε. Κι η απομόνωση της πληροφορίας είναι πιο επικίνδυνη κι από τα βάσανα της άγονης γραμμής. Παρακαλώ ξανασκεφτείτε το. (εκτός κι αν ήδη κάπου προσχωρήσατε & κάνετε τζάμπα επανάσταση― που δεν το πιστεύω).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ