ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ - ΤΑ "ΓΥΡΙΣΕ" ΤΩΡΑ...

 Η Νάνα Μούσχουρη, που αυτό το διάστημα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επετειακή περιοδεία της με τον τίτλο «50 Jahre Weisse Rosen», βρέθηκε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο  και δεν δίστασε να αναφερθεί εκ νέου στην Ελλάδα.


Σε μιά συνέντευξη που σε τίποτε δεν θύμιζε τα όσα υποτιμητικά είχε καταμαρτυρήσει στον ελληνικό λαό, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αυτή τη φορά κάνοντας στροφή 180 μοιρών, δήλωσε πως «η Ελλάδα είναι πολύ περήφανη χώρα» και συνέχισε: «Οι Έλληνες δε φοβούνται να εργαστούν και είναι πολύ ειλικρινείς», τονίζοντας πως για την σημερινή κατάσταση ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εμφανίστηκε θυμωμένη με την πολιτική της Ελλάδας «γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε άλλο όλα αυτά τα χρόνια από το να ψεύδεται», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί λύση για τα προβλήματα της Ελλάδα: «οι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά αυτήν τη λύση».

«Στην Ελλάδα οι άνθρωποι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχουν πάρα πολλά προβλήματα και αυτό πραγματικά δεν είναι ευθύνη του λαού. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια» τόνισε η κυρία Μούσχουρη.

 http://mlagananews.blogspot.com/

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: