ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΡΙ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ Ο ΛΟΓΟΣ...


=== Με αφορμή την ανάρτηση — «Μαρκεζίνικη Επιχείρηση Σκούπα» για αποτυχημένους πολιτικούς, στείρες πολιτικές και ανίκανους δημοσίους υπαλλήλους– στο αγαπητό UDemand έχω το παρακάτω σχόλιο:
=== Ο αλλοδαπός μπαμπάς Σπύρος Μαρκεζίνης (μικρός μαρκήσιος), το 1952, ως υπουργός Συντονισμού του Παπάγου, καθιέρωσε την...
«αναπροσαρμογή» (υποτίμηση) κατά μειον (-50%) της δραχμής και την ασυδοσία των εισαγωγών. Αυτό, σε συνδυασμό με το ψευδεπίγραφα «Ελληνικά Μονοπώλλεια», ποιους εγγλέζους δανειστές εξυπηρέτησε????
=== Ο Εγγλέζος σερ Μαρκεζίνης, υιός του ιταλογάλλου κλπ ακατονόμαστης εθνότητος πατρός, αφού σαρώσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο (που ακούγεται γλυκό σε όλους μας) ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε κάθε ξένο να τα εκμεταλλευθεί με δικά του έξοδα, γιατί δεν λέει και ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΜΕΙΟΝ????
=== Γιατί δεν λέει, ότι αυτή η κατασκευή τεράστιου για την Ελλάδα ελλείμματος και χρέους, έχει σχέση με το να δώσει και αυτός (όπως και οι παρόντες διεφθαρμένοι κυβερνήτες) τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τσάμπα στους ξένους????
=== Το μερτικό μας, να μας πει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ποιο θα είναι, μιας και τυπικά σαν λαός βασανισμένος (έστω και γδαρμένος), που δεν ξεχνά τον Ορωπό, είμαστε ιδιοκτήτες των πετρελαίων, των χρυσίων των ουρανίων και άλλων πανάκριβων ορυκτών….
=== Θα μας τους φέρει τους ιδιοκτήτες δήθεν «ιδίων δαπανών» , θα μας ρουφήξουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας και μετά εμείς ευτυχισμένοι θα κάνουμε καταμέτρηση τις άδειες τρύπες, στα βουνά, στις θάλασσες και στις φλέβες μας, που θα αφήσουν πίσω τους????? Μήπως θα τους πληρώσουμε κι’ από πάνω, επειδή θα μας απαλλάξουν από το βάρος εκατοντάδων εκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου και από το όποιο βάρος χρυσίων και ουρανίου????
Μη χέεεεεεσω, mikre markisie……
 Από το "tsoutsouneros"


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ