ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !

 ΒΟΜΒΑ της Συλβάνας Ράπτη, πριν από λίγο: Οι εκπρόσωποι της Τρόικας θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο για τα νέα μέτρα!


 Βόμβα μεγατόνων για τους εκπροσώπους της Τρόικας και το "Μνημόνιο 2", που με το μαχαίρι στο λαιμό, εκβιάζουν να υπογράψει η Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε, πριν λίγο, η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Συλβάνα Ράπτη...

στον Real FM, και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αποκάλυψε ότι εντός της ημέρας οι εκπρόσωποι της Τρόικας, στην Ελλάδα, θα ειδοποιηθούν προκειμένου να παραστούν στο Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα νέα μέτρα και το πού πιστεύον ότι θα οδηγήσουν την κατάσταση στην Ελλάδα. Θα πρέπει να εκθέσουν στο Ευρωκοινοβούλιο όλο το σκεπτικό τους για το τι θέλουν να πετύχουν με τα νέα μέτρα (αφού - όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει στο planet-greece - και κατ' ομολογία της Τρόικας, τα προηγούμενα μέτρα απέτυχαν παταγωδώς. Για την ακρίβεια είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα).

Σε εύστοχη επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου ό,τι αυτό θα πρέπει να γίνει πριν την Κυριακή, οπότε και αναμένεται η ψήφιση του "Μνημονίου 2" στη Βουλή, η Συλβάνα Ράπτη τόνισε ότι καταβάλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου οι εκπρόσωποι να παρευρεθούν στο Ευρωκοινοβούλιο πριν την Κυριακή για τις απαραίτητες εξηγήσεις.
http://planet-greece.blogspot.com/2012/02/blog-post_7453.html
http://kostasedessa.blogspot.com

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ
                                      ΔΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...
                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ