ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ "ΚΡΑΖΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

 Βρετανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα κούρεψε το γερμανικό χρέος το 1953

Στήριξη στην Ελλάδα – επικρίσεις στη Γερμανία, είναι το στίγμα του...

βρετανικού τύπου σήμερα: Η Γερμανία έχει ιστορική υποχρέωση να στηρίξει την Ελλάδα, υπογραμμίζει π.χ. η Daily Τelegraph ανατρέχοντας στη συμφωνία κουρέματος του γερμανικού χρέους το 1953, συμφωνία που υπέγραψε τότε και η ισοπεδωμένη από τους ναζί Ελλάδα.Ήταν μια συμφωνία που επέτρεψε στη Γερμανία να ανακάμψει, υποστηρίζει η συντηρητική βρετανική εφημερίδα, η οποία επιπλέον μέμφεται το Γερμανό υπουργό Οικονομικών, κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για την αγενή, όπως τη χαρακτηρίζει, παρέμβασή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στην Αθήνα.

«Αν το Βερολίνο πιστεύει ότι θα βγει αλώβητο από αυτή τη δίνη είναι οικτρά γελασμένο», επισημαίνει εξάλλου η Guardia,n υπογραμμίζοντας ότι «η κρίση στην ευρωζώνη έχει συσσωρεύσει για τη Γερμανία χρέη δίχως να επιλύσει ουσιαστικά τίποτα».

Η γερμανική οικονομία τα τελευταία 20 χρόνια βασίστηκε στη λεηλασία των άλλων οικονομιών της Ευρώπης», επισημαίνει η Daily Mail. «Η Ευρώπη επιβάλλεται να επανεξετάσει την πολιτική της», υπογραμμίζει άρθρο των Financial Τimes, καθώς ακόμα κι αν το νέο μνημόνιο πετύχει τους στόχους, που είναι ο εκσυγχρονισμός των δομών του ελληνικού κράτους, το χρέος θα διατηρηθεί σε μη βιώσιμα επίπεδα».prionokordela.gr

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ