ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

Την ίδρυση του κόμματός του ανακοίνωσε λίγο πριν τις 7 το πρωί σήμερα Παρασκευή, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος.
Η ίδρυση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ανακοινώθηκε μέσω των προσωπικών
λογαριασμών του βουλευτή στο twitter και το facebook.
Σε μήνυμά του που συνοδεύει την ανακοίνωση, ο κ. Καμμένος έγραψε:
"Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες".
Ήδη στο facebook, περισσότεροι από 1.100 χρήστες έχουν κάνει like στην ανάρτηση της ανακοίνωσης, εκατοντάδες την έχουν αναδημοσιεύσει, ενώ δεν είναι λίγοι κι εκείνοι, που έχουν προσθέσει το σχόλιό τους, ευχόμενοι "καλή επιτυχία" και "καλή αρχή" στην προσπάθειά του.
Το σήμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"

Στις 11 το πρωί αναμένεται η επίσημη διακήρυξη του κόμματος.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καμμένος είχε διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο, επειδή είχε αρνηθεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία είχε χαρακτηρίσει "χούντα".
Τότε, είχε δηλώσει την στήριξή του στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, όμως, είχε ξεκαθαρίσει πως η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, θα τον έφερνε απέναντι στη συνείδησή του.
"Θα ψηφίσω όχι. Στηρίζω τη ΝΔ και δεν θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην παράταξη", είχε πει χαρακτηριστικά.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ