ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

"ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" «Στόχος της κρίσης πέρα από την οικονομική εξαθλίωση του λαού είναι και το ξεπούλημα των φυσικών πόρων της χώρας» τόνισε σε ομιλία του στην Δράμα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς. Ανέφερε ακόμη ότι η «Ε.Ε. έπρεπε να έχει εγγυηθεί τα...
σύνορα της Ελλάδας και το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια». «Εάν γινόταν αυτό», πρόσθεσε, «τότε η Ελλάδα θα διασφάλιζε την Εθνική της Κυριαρχία και θα είχε τεράστια έσοδα καθώς θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ίδια τον πλούτο της».
Ο κ. Δημαράς επανέλαβε ότι είναι απόλυτη ανάγκη η άμεση προσφυγή σε εκλογές, τονίζοντας πως η κυβέρνηση σεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση, «είναι δοτή και στηρίζεται από δύο κόμματα σε τα οποία συνταυτίζονται σε όλα».
«Μόνο ο λαός, μέσω των εκλογών, μπορεί να δώσει λύση και να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας και την οικονομική εξόντωσή του, η οποία θα συνεχιστεί για τα επόμενα 40-50 χρόνια με το Μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά.
Fimotro.blogspot.com

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ