ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΙ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...

Γελοίοι....Οι Παριζιάνοι προοδευτικοί μεγαλοαστοί που φώναζαν υπερ των αθίγγανων...τώρα δεν τους θέλουν ως γείτονες..


Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία από το Παρίσι?
Την τακτική ορισμένων πασοκονεόπλουτων
Ελλήνων,που είναι προοδευτικοί μόνο όταν το πρόβλημα είναι μακριά από την γειτονιά τους... Μακριά από τον κ..λο τους λοιπόν...και ας είναι όπου να ΄ναι...
Δείτε τις ομοιότητες...


Σάλος στο Παρίσι! Ο λόγος; Ο δήμαρχος της «πόλης τού φωτός» μελετά σχέδια δημιουργίας μόνιμου καταυλισμού αθίγγανων σε…κυριλέ προάστιο της πόλης.

Ο καταυλισμός λέγεται ότι θα γίνει κοντά στο 16ο διαμέρισμα, «σπίτι» διανοουμένων,προοδευτικών αλλά και έδρα πανάκριβων ξενοδοχείων, εστιατορίων, πρεσβειών και πολυτελών διαμερισμάτων.

Οι κάτοικοι της περιοχής επιμένουν στο ότι, «εμείς θα παλέψουμε ενάντια στα συγκεκριμένα σχέδια» και στα όσα μπορεί να θέλει να πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Bertrand Delanoë, ο οποίος κατάφερε να γίνει ο λόγος της οργής των Παριζιάνων τού 16ου.

Μετά τον περσινό «διωγμό» από τη Γαλλία, αθίγγανων Ρομά προς την Βουλγαρία και τη Ρουμανία από όπου και κατάγονται -για τον οποίο η γαλλική κεντροδεξιά κυβέρνηση είχε παρομοιαστεί από διανοούμενους και προοδευτικούς με κινήσεις των Ναζί κατά τη διάρκεια τού Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου- η κατάσταση βρίσκεται και πάλι σε ένταση. Αυτή τη φορά, επειδή επιθυμεί να τους στεγάσει στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Το γεγονός οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι, η κωλοτούμπα πάει διεθνώς σύννεφο..

http://www.eglimatikotita.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να κανανε και οι δικοι μας κατι τετοιο! Ειδικα εξω απ τα σπιτια του Καμινη, του Τσιπρα και των λοιπων ευαισθητων.. να δουμε μετα ποσο αμεσα θα τους μπουζουριαζανε και θα τους στελνανε απο εκει που ηρθαν κι ακομα παραπερα! Αλλα ο δημαρχος της Αθηνας εχει το σπιτακι του αλλου, βρηκε τα θυματα του κεντρου να εφαρμοσει τα προοδευτικα του κι ετσι και τολμησουν να πουν τιποτα τους κολλανε το.. "ρατσιστες" και τελος.

Πιπεράτος είπε...

Έτσι ακριβώς...