ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. 
 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ..

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Έλση Χριστόφια,επισκέφθηκε προχθες βράδυ την Πύλα ενα χωριό που συμβιώνουν ειρηνικά Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι σημειώνοντας ότι το χωριό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την Κύπρο.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:'' Οι τοποθετήσεις μας είναι καλά γνωστές και σε ό,τι αφορά στα κοινοτικά πράγματα και στις παγκόσμιες εξελίξεις.

Για μας η νέα τάξη πραγμάτων δεν είναι αποδεκτή διότι δεν είναι δίκαιη, δεν είναι φιλολαϊκή, είναι αντιλαϊκή. Σκιαγραφώ την κατάσταση σε παγκόσμια κλίμακα. Και η οικονομική κρίση είναι απότοκο αυτών των καταστάσεων και της επικράτησης κάποιων δυνάμεων, αλλά και η εισβολή και κατοχή κρατών έγιναν, δυστυχώς, μόδα. Εμείς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με αυτά. Ζητούμε βέβαια και από αυτούς που εκπροσωπούν τη νέα τάξη πραγμάτων, τουλάχιστον στην Κύπρο, να δείξουν κατανόηση, διότι είμαστε ένας μικρός λαός, έχουμε αφεθεί στα χέρια του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Βεβαίως, χωρίς και τη δική μας προσπάθεια, χωρίς και τη δική μας συμβολή δεν θα μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα. ''

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?? ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ??? 

ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ