ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ... (ΚΑΙ ΜΕΙΣ "ΠΕΤΑΜΕ ΑΕΤΟ").

...Στους Έλληνες που ενώ τους έχουν "στραγγίξει" μέχρι τελικής πτώσεως,τους ζητούν εκβιαστικά κι άλλα...κι άλλα... κι άλλα λεφτά.

Πιπεράτου σκέψεις στη συνέχεια...


Αν οι Αγανακτισμένοι που θα μαζευτούν στο Σύνταγμα στις 15 Ιανουαρίου,αρχίσουν πάλι τις ανώδυνες μούντζες τα χαριτωμένα συνθήματα, και τον διαχωρισμό σε άνω και κάτω πλατεία, χωρίς  ...ισχυρή απαίτηση (την ερμηνεία του τι είναι ισχυρή απαίτηση δώστε την εσείς...) να εξαφανιστούν από τις ζωές μας όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που μας καταστρέφουν και
ξεπουλάνε κάθε μέρα και πιο πολύ,τότε ακόμη και το νερό που πίνουμε θα μας κόψουν να είστε βέβαιοι.

Η διαίσθησή μου λέει πως το παιχνίδι "χοντραίνει" με στόχο την ΑΜΕΣΗ εξαθλίωση και υποταγή των Ελλήνων,ώστε να μας φάνε ότι έχουμε και δεν έχουμε.
Η νέα δανειακή σύμβαση που θέλουν να υπογράψουν,σκοπό έχει την κλοπή του ορυκτού πλούτου και την συνέχιση της "μαιμού" οφειλής μας.Θέλουν να βάλουν όρο το αν δεν πληρώσουμε κάποια δόση,οι δανειστές να έχουν δικαίωμα στα ορυκτά προϊόντα...Το έχω γράψει πολλές φορές,πως αυτό δεν είναι φανταστικό σενάριο και μας έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με το αλάτι...Το αποτέλεσμα...?? Μετονομαστήκαμε σε ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ και η μισή Ελλάδα να έχει εκδιωχθεί κυριολεκτικά, στο εξωτερικό.

 Το σενάριο που ακούγεται περί παγκόσμιας υποδούλωσης,σίγουρα είναι ο απώτερος σκοπός των μεγαλοτραπεζιτών,μα δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτη τη στιγμή.Αυτή η υποδούλωση ,δεν μπορεί να επέλθει σε "χορτάτους"...Μπορεί να επέλθει σε εξαθλιωμένους και απελπισμένους μόνο.Οι Έλληνες φαντάζουν εύκολη λεία,μιας και ο δανεισμός των πολιτών εκ πρώτης και η απαγόρευση (στην κυριολεξία) στη συνέχεια με τις ευλογίες των αμφιλεγόμενων πια κυβερνητών, να αποπληρώσουν τα δάνεια τους, τους καθιστούν αδύναμους μα και ενόχους ακόμη και στα μάτια των ίδιων...!! Είναι το κλασσικό τρικ του δόγματος του ΣΟΚ που διαβάζετε συχνά πυκνά.Μας δουλεύουν στα ίσα...μιας και μπορούν.

Οι σπασμωδικές αντιδράσεις του λαού σε αυτό που του συμβαίνει,δίνουν δύναμη στους τοποθετημένους ηγέτες να συνεχίσουν την εκτέλεση του σχεδίου των αφεντικών τους,που τους έχουν άρχοντες εδώ.Είναι επιστήμονες στο να διαβάζουν την ψυχή του λαού άλλωστε...
Δύο και πλέον χρόνια έχουν περάσει από την αρχή της στημένης κρίσης.Το χρονικό αυτό διάστημα,λειτουργεί υπέρ των λαμογιών,αφού τίνει να μας γίνει συνήθεια η ηττοπάθεια και η ανέχεια.Οι έφηβοι που μεγαλώνουν σ αυτή την κατάσταση,θα γίνουν άβουλα πιόνια τα επόμενα χρόνια και μεις θα είμαστε υπεύθυνοι για αυτή τους την κατάντια. 

 Απ' ότι είδα σε ανακοινώσεις τους,οι Αγανακτισμένοι μιλάνε πάλι για ειρηνική διαμαρτυρία και άλλα τέτοια όμορφα, λες και στα λαμόγια μέσα στη Βουλή ,ενδιαφέρει αν έξω απ αυτήν,υπάρχουν 10 ή 500 χιλιάδες,την ώρα που θα ξεπουλούν τα πάντα...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ...ΞΥΠΝΑ !!!
Δεν ξέρω αν αυτή τη φορά λειτουργήσουν διαφορετικά,παίρνοντας ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ,ξέρω όμως πως θα είναι η ζωή μου μετά από την εκτέλεση του σχεδίου που εξελίσσεται,αν αυτό επιτευχθεί...

Θα είναι μαύρη,άραχνη,και χωρίς κανένα μέλλον...

Θα παρακαλάω τον Θεό να βρέθώ εκτός Ελλάδος,όπως κάτι πρώην Ανατολικοευρωπαίους,ερημόνοντας τη χώρα στο έλεος αυτών που ήρθαν και θα ρθουν...
Γεμάτη από ταλαίπωρους λαθρομετανάστες που θα εγκληματούν θέλοντας και μη,δίνοντας την αφορμή στο κράτος των τοποθετημένων ηγετών,να μετατρέψουν την Ελληνική κοινωνία σε αστυνομικό κράτος..."δια το καλόν μας"
Με εργασία που θα πληρώνει μισθούς Κίνας με την προϋπόθεση πάντα,να έχεις νταβατζή κάποια τράπεζα,διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είσαι ύποπτος... μη γελάς καθόλου...
Με απαγόρευση ιδιοκτησίας,μιας και η φορολόγηση θα είναι τέτοια που θα καθιστά απαγόρευση το να έχει κάποιος δικό του σπίτι... (...ποιανού πρέπει να είναι δηλαδή το σπίτι που κατοικώ ρε κωλόπαιδα?? )
Με ακόμη περισσότερες φορολογικές αυξήσεις,μιας και θα μου λένε πως το "εξωτερικόν χρέος της χώρας,τίνει να εκτιναχθεί πέραν του προυπολογισμού"
Ξέρω πως θα καταντήσω ένας ξεφτιλησμένος ανθρωπάκος,που θα τρέμει και τη σκιά του ζώντας μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας...

Πρέπει πάση θυσία να τους διαολοστείλουμε από τις ζωές μας...Όλα τα άλλα,είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε , και αποδοχή της υποδούλωσης μας.

Πιπεράτος
http://kayteri-piperia.blogspot.com/2012/01/blog-post_5880.html

----------------
Το διακόπτη κατεβάζει και επίσημα πλέον η ΔΕΗ σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι, με εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες, καταναλωτές να αντιμετωπίζουν πλέον τον κίνδυνο διακοπής της ηλεκτροδότησης, ενώ ξεκίνησαν και οι πρώτες αντιδράσεις πολιτών, εμποδίζοντας τα κλιμάκια της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα. Στο μεταξύ, ακόμα
μία αποτυχία μετρά το υπουργείο Οικονομικών, με τις τριμελείς επιτροπές αξιολόγησης όσων αιτούνταν να εξαιρεθούν από το ειδικό τέλος ακινήτων να έχουν… ναυαγήσει και τους πολίτες να κάνουν ηλεκτρονικά αίτηση πλέον για να αξιολογηθούν από τις εφορίες.
Σε ανθρώπινο τείχος έπεσε το κλιμάκιο της ΔΕΗ που βγήκε χθες, αλλά και προχθές, για να εκτελέσει τις πρώτες διακοπές ρεύματος για λογαριασμούς με χαράτσι στην Καλαμάτα. Μέλη του ΠΑΜΕ μαζί με πολίτες συγκεντρώθηκαν στα σπίτια και εμπόδισαν τους εργολάβους να κόψουν το ρεύμα σε πολίτες και καταστηματάρχες. «Εχουν εκδοθεί οι εντολές για τους λογαριασμούς με το ειδικό τέλος ακινήτων και χθες, αλλά και προχθές, που πήγαμε να τις εκτελέσουμε, δεν τα καταφέραμε, καθώς υπήρχαν αντιδράσεις από πολίτες», λέει στον «Ε.Τ.» ο διευθυντής ΔΕΗ περιοχής Καλαμάτας, Ευστάθιος Παπαντωνόπουλος. Το συνεργείο με 10 εργολάβους, επισκέφθηκε επτά σπίτια και τρία καταστήματα, ωστόσο δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει καμία από τις εντολές, με την παρέμβαση μελών του ΠΑΜΕ. «Μόλις μάθαμε ότι βγήκαν τα κλιμάκια, κινητοποιηθήκαμε άμεσα, χτυπήσαμε κουδούνια, μαζεύτηκε κόσμος και αποτρέψαμε τις διακοπές ρεύματος», επισημαίνει στον «Ε.Τ.» ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, μέλος της Γραμματείας ΠΑΜΕ Καλαμάτας, ο οποίος συμμετείχε στην κινητοποίηση.
Μέχρι στιγμής, έχουν εκδοθεί 374 εντολές διακοπής ρεύματος για το ειδικό τέλος ακινήτων σε όλη τη Μεσσηνία, ωστόσο, όπως λέει ο κ. Κουφαλάκος, η ΔΕΗ κινείται σε χαμηλούς τόνους, φοβούμενη τις αντιδράσεις των πολιτών. Σε ετοιμότητα βρίσκονται πλέον οι κάτοικοι και το ΠΑΜΕ, για να αποτρέπουν σε καθημερινή πλέον βάση τις προσπάθειες εκτέλεσης των εντολών της ΔΕΗ, ενώ σήμερα το πρωί αποκλείουν τα ταμεία της ΔΕΗ, αλλά και τα γραφεία από όπου βγαίνουν οι εντολές διακοπής ρεύματος. Εντολές διακοπής ρεύματος εκδόθηκαν χθες και στην Πάτρα, με τις πρώτες να έχουν αρχίσει να εκτελούνται ήδη: «Από χθες το πρωί δώσαμε εντολές και κάποιες άρχισαν να εκτελούνται», τονίζει ο περιφερειακός διευθυντής ΔΕΗ Πελοποννήσου–Ηπείρου, Σπύρος Μυλωνάς. Μάλιστα, επισημαίνει ότι ο χρόνος εκτέλεσης των εντολών μπορεί να γίνει ακόμα και τη μέρα έκδοσής τους, ενώ αναφέρθηκε στους διακανονισμούς που ζητούν οι καταναλωτές: «Αρκετοί καταναλωτές έρχονται και μας ζητούν διακανονισμούς γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν, ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, καθώς δεν προβλέπεται διακανονισμός για τους λογαριασμούς με το ειδικό τέλος ακινήτων», αναφέρει ο κ. Μυλωνάς.
Στη Ρόδο φαίνεται πως χτύπησαν τα πρώτα «καμπανάκια» της ΔΕΗ, καθώς ήδη από την Τετάρτη εκδόθηκαν οι πρώτες εντολές διακοπής ρεύματος για απλήρωτους λογαριασμούς με το ειδικό τέλος ακινήτων. Ωστόσο, όπως λέει στον «Ε.Τ.» ο διευθυντής της ΔΕΗ περιοχής Ρόδου, Βασίλης Σαλβάρης, τηρούν μία «σιωπηρή πολιτική», κόβοντας μόνο τους λογαριασμούς των οποίων τα χρέη αφορούν υπέρογκα ποσά. «Ερχεται κόσμος και μου λέει ότι δεν πληρώνω επειδή δεν θέλω να δώσω χρήματα για το χαράτσι, δεν πληρώνω επειδή δεν έχω. Εμείς εδώ είμαστε μικρή κοινωνία και γνωρίζουμε ο ένας τα προβλήματα του άλλου. Δεν εξαντλούμε την αυστηρότητά μας σε ανθρώπους που γνωρίζουμε πως περνάνε δύσκολα. Εξάλλου, έχουμε τόσους άλλους να πιάσουμε ακόμα που χρωστάνε τεράστια ποσά…», επισημαίνει ο κ. Σαλβάρης, συμπληρώνοντας πως οι εισπράξεις τον τελευταίο καιρό δεν πηγαίνουν καλά.
Οι πρώτες εντολές έχουν εκδοθεί και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στη Λαμία ο διευθυντής ΔΕΗ περιοχής Λαμίας, Δημήτρης Σαΐτης, αναμένει την έκδοση εντολών την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΕΗ, οι πρώτοι λογαριασμοί που περιλάμβαναν το ειδικό τέλος ακινήτων άρχισαν να αποστέλλονται στις 17 Οκτωβρίου 2011. Εκτιμάται ότι περίπου 250.000 με 300.000 καταναλωτές δεν έχουν πληρώσει τουλάχιστον δύο συνεχόμενους λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να θεωρούνται επισφαλείς για την επιχείρηση και να δίνεται εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης. Σημειώνεται ωστόσο ότι οι εντολές διακοπής ρεύματος που αποστέλλονται καθημερινά αφορούν όλους τους απλήρωτους λογαριασμούς και όχι μόνο εκείνους που περιλαμβάνουν το χαράτσι.

http://www.daneiakartes.info/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ !

Ανώνυμος είπε...

Ας αυτογιαουρτωθούν οι Μαλεσινιώτες μόνοι τους τότε

Πιπεράτος είπε...

Ως στιγμής μας καίνε αυτοί...Λες να ήρθε και η σειρά μας?

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ανώνυμο 3...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ