ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ !!

Η καταστροφή των ελληνικών σημαιών μεταφέρθηκε από τα Ιωάννινα (όπου κάηκαν δυο σημαίες αναρτημένες σε Ιερό Ναό) στην άλλη άκρη της βόρειας Ελλάδας, στην Κομοτηνή.

Κατέστρεψαν ακόμη και τα κοντάρια, όπου κυμάτιζαν η ελληνική σημαία και ποντιακό λάβαρο. «Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει», θα πει η ιδιοκτήτρια στην εφημ. «Χρόνος» της Κομοτηνής. Πήγε κανονικά να ανοίξει το καφενείο της, όταν αντιλήφθηκε ότι οι δύο σημαίες που κυμάτιζαν καθημερινά στα κοντάρια τους στην πρόσοψη του «καφέ 24», έλειπαν.
Η ιδιοκτήτρια του καφέ 24 Σοφία Τοπαλίδου με την κόρη της που δουλεύει μαζί της δεν μπορεί να σκεφτεί ποιος δάκτυλος ξήλωσε τις σημαίες. Τι τους ενοχλούσε η ελληνική σημαία και η ποντιακή που κυμάτιζαν από παράδοση καθημερινά…
Τα κοντάρια ήταν σπασμένα, ενώ από το βίαιο ξήλωμά τους είχαν απομείνει κάποιες φάσες του υφάσματος, δείχνοντας τη μανία και τη βιαιότητα με την οποία κάποιο χέρι φρόντισε να τις εξαφανίσει.
Η Σοφία Τοπαλίδου έκανε τη σχετική καταγγελία στην αστυνομία, ενώ προβληματίζεται για την όλη ενέργεια και κυρίως για το ποιους ενοχλούσε η ελληνική σημαία και η ποντιακή που από παράδοση κυμάτιζαν καθημερινά εκεί. Οι σημαίες θα ξαναμπούν στη θέση τους και θα φανεί αν …τριτώσει το κακό.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ