ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΟΚ !!

Μετά από τα "έκτακτα" χαράτσια,που θα γίνουν μόνιμα,μόνιμος κι ο Παπαδήμος παίδες...

Εκλογές δεν θα γίνουν λέει διότι ο λαός δεν θα τους ξαναβγάλει,και αυτό θα ήταν καταστροφικό λένε...Συνεπως Δημοκρατία στον πάγο ένα πράμα.

Κάτι τέτοια θα διαβάσετε παρακάτω...


 «Βόμβα» έριξε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, σκιαγραφώντας ωστόσο τις διεργασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη περί ανατροπών στο πολιτικό σκηνικό.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας «Για την Ελλάδα, τώρα», περιέγραψε πώς αντιλαμβάνεται η ίδια την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.
«Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη κυβέρνηση, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πρέπει να είναι κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου» σημείωσε χαρακτηριστικά η υπουργός.

«Εκλογές σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, θα ήταν μία πρόσκαιρη νίκη του λαϊκισμού», υπογράμμισε η κ. Διαμαντοπούλου, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την περίπτωση «οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές».

Στέλνοντας μηνύματα τόσο στη ΝΔ όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, η υπουργός παρατήρησε ότι, δεν έχει καμία σημασία κανένα παιχνίδι εξουσίας, ούτε κομματικής ούτε κυβερνητικής.

Κατά την κ. Διαμαντοπούλου προέχει η ενότητα της χώρας και τόνισε την αναγκαιότητα ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης και διαμόρφωσης των όρων και των χρονοδιαγραμμάτων που θα προβλέπονται.


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: