ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...ΠΑΝΤΟΥ

 Χορτάσαμε από επαγγελματίες πολιτικούς που μας πουλάνε και μας αγοράζουν ως ανθρώπινες υπάρξεις και ως έθνος εισπράτοντες από παντού. Μπουχτίσαμε από επαγγελματίες συνδικαλιστές που «τακτοποιούνται» συμφωνώντας με τις πατρόνες τους για το πόσα φράγκα αξίζει ο ιδρώτας μας. Λεηλατηθήκαμε από κάθε νταβατζή τραπεζίτη και αλλοτριωθήκαμε πνευματικά και αισθητικά από ψευτοκουλτουριάριδες κατευθυνόμενους «πνευματικούς » δημιουργούς με καλωδίωση σε..........

ανώτερα «χαρτοφυλάκια». Παραπληροφορηθήκαμε εσκεμμένα και εξαπατηθήκαμε προγραμματισμένα από ξεπουλημένους δημοσιογράφους και ΜΜΕ κάθε λογής προκειμένου να υπηρετήσουμε και εμείς τα αφεντικά τους.
Ξυλοκοπηθήκαμε και δηλητηριαστήκαμε από δυνάμεις καταστολής και δολοφόνους υπηρεσίας, επειδή παλεύουμε και για την δική τους ελευθερία.
Ρασοφόροι ξεπουλάνε τη δική μας πίστη στο Θεό για τον άνθρωπο κρύβοντας κάτω από τα ράσα τους τη δική τους ματαιοδοξία και υποβόσκουσα απιστία.
Όλοι αυτοί είναι οι επαγγελματίες που μας εξουσιάζουν υπηρέτες ξένων αφεντάδων.
Οι ξένοι που βαλθήκανε να εξανδραποδίσουν και να σφετεριστούν την χώρα και τις συνειδήσεις των Ελλήνων δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τίποτε από αυτά εάν δεν χρησιμοποιούσαν ντόπιους επαγγελματίες ασυνείδητους προδότες σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί ως γνωστό η Βασιλεύουσες «πέφτουν» από μέσα.
Το κακό γι' αυτούς είναι ότι επιτέλους ….έχουν γνώση οι φύλακες!!!...και δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το αποτυπωσουν...

xnewscom.blogspot.com


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: