ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ

Ο Mesut Yılmaz διετέλεσε πρωθυπουργός το 1996, το 1997-1999 και αναπληρωτής πρωθυπουργός από το 1999 έως το 2002, οπότε συμπεραίνεται ότι η Άγκυρα διεξήγαγε τέτοιες επιχειρήσεις δολιοφθοράς τουλάχιστον για τη τετραετία 1993-1997. Με τις επιχειρήσεις αυτές, η Άγκυρα όχι μόνο κατέστρεφε επί σειρά ετών το δασικό πλούτο της Ελλάδας αλλά επέφερε πλήγμα στο τουρισμό και κατ΄επέκταση στην Εθνική Οικονομία, ενώ υπέσκαπτε συστηματικά το αίσθημα ασφαλείας και το ηθικό των κατοίκων των ακριτικών περιοχών.
O έγκριτος Μάνος Ηλιάδης στο προσφάτως εκδοθέν βιβλίο του «Η Μυστική Δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η σύγχρονη ΜΙΤ» γράφει για την αξιοποίηση μελών του οργανωμένου εγκλήματος, λαθρεμπόρων ναρκωτικών και εξτρεμιστικών εθνικιστικών οργανώσεων, όπως οι Γκρίζοι Λύκοι, από το Κλάδο Επιχειρήσεων της MİT (σελ. 35-36):
Σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως, η ανάμειξη αυτών των εκτός MİT στοιχείων είχε ανεπιθύμητες παρενέργειες, τόσο ως προς την επιτυχία της επιχειρήσεως όσο – ακόμη χειρότερα- και ως προς την τήρηση της επιθυμητής μυστικότητας. (…) Ακόμη πιο χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα της χρησιμοποιήσεως του ηγετικού στελέχους της Μαφίας και των Γκρίζων Λύκων Αμπντουλλάχ Τσατλί (Abdullah Çatlı) στην επιχείρηση πυρπολύσεως των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο το 1993 και 1994. Την συμμετοχή του στην επιχείρηση αυτή αποκάλυψε, μετά το θάνατο του Τσατλί στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Σουσουρλούκ, τον Νοέμβριο του 1996, ο διασωθείς συνεπιβάτης του (και βουλευτής του Κόμματος του Ορθού Δρόμου της Τ. Τσιλέρ), Σεντάτ Μουτζάκ (Sedat Bucak). Την συμμετοχή του αυτή παρεδέχθη εμμέσως η πρώην  πρωθυπουργός (και υπουργός Εξωτερικών την εποχή του δυστυχήματος) Τ. Τσιλέρ με δηλώσεις της για τον οφειλόμενο σεβασμό προς το θανόν μέλος της Μαφίας λόγω των υπηρεσιών που προσέφερε στην Τουρκία, με αποτέλεσμα την επιβεβαίωση των τότε πληροφοριών ότι η Τουρκία προέβη σε εχθρική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Τούτο βέβαια επιβεβαιώθηκε και αργότερα από την μαρτυρία (σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό) του Τούρκου Γκρίζου Λύκου και μαφιόζου Χαλούκ Κιρτζί (Haluk Kırcı) και του «συναδέλφου» του, Γιασάρ Οζ (Yaşar Öz), οι οποίοι, όταν συνελήφθησαν από την αστυνομία για εμπόριο ναρκωτικών, περιέγραψαν με αρκετές λεπτομέρειες την δράση των ιδίων και τον συντρόφων του στο παραπάνω εγχείρημα“.
Πράγματι, η Tansu Çiller είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη κηδεία του Çatlı ότι “εμείς τιμούμε με σεβασμό αυτούς που πυροβολούν εν ονόματι του Κράτους”! Μετά δε τη κατάσβεση των μεγάλων πυρκαγιών της Ρόδου το 1993, στη πόρτα του γραφείου των δασοκομμάντος στην Αθήνα βρέθηκε κολλημένο το εξής:
Σας γνωρίσαμε στη Κύπρο όπου πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο, βρεθήκαμε στη Ρόδο και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Υπογραφή “Γκρίζοι Λύκοι”

http://strategyreports.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: