ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ...

Έχουμε αλήθεια καταλάβει την πολιτικοοικονομική περίοδο που περνούμε...?
Έχουμε καταλάβει ότι πρόκειται για παραλογισμό και τρέλα,που όμοιά της δεν νομίζω να έχουμε ξαναζήσει?
Με λίγα λόγια,έχουμε καταλάβει πραγματικά το πόσο μας δουλεύουν (...κανονικά και με το νόμο) όλοι αυτοί που βάλαμε να μας κυβερνήσουν αλλά και να μας προστατέψουν?!

Όλοι οι οικονομικοί αναλυτές και πολιτικοί,μιλάνε για επίθεση αγορών.
Πλέον οι αγορές αυτές,έχουν και ονόματα,ενώ στην αρχή της κρίσης δεν είχαν (ας είναι καλά τα blogs).

Όλοι μιλούν πλέον για Ρόθτσιλντ,Ροκφέλερ,για Γκόλντμαν Σακς,για 2,5 χιλιάδες πολυεθνικές που διαχειρίζονται το μεγαλύτερο ποσοστό πλούτου στον πλανήτη.
Όλοι πλέον ξέρουν πως οι τράπεζες των κρατών είναι ιδιωτική υπόθεση και ας έχουν στις ταμπέλες τους τα ονόματα των κρατών( π.χ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), και τυπώνουν ακόμη και το δολάριο (!!!).
Φυσικά το "όλοι" που αναγράφω παραπάνω έχει ρητορικό χαρακτήρα.Ο μπάρμπα Μήτσος και η κυρά Μαρία δεν έχουν ιδέα για όλα αυτά,και παρ όλη την άγνοιά τους,έχουν δικαίωμα ψήφου...(...Υπάρχει αλήθεια πιο επικίνδυνος άνθρωπος, από αυτόν που κρατά ψηφοδέλτιο,ενώ δεν ξέρει τι του γίνεται...? )
Και να ήταν μόνο ο Μπάρμπα Μήτσος και η κυρά Μαρία καλά θα τανε...

Ακόμη και όσοι γνωρίζουν,έχουν ασύντακτα τα δεδομένα αυτού του παραλογισμού στο μυαλό τους.Αυτό έχει σαν συνέπεια,να χειραγωγούνται εύκολα από τα ΜΜΕ,μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο το μυαλό τους.
Απόδειξη ήταν οι "αγανακτισμένοι" και τα δίκαια μεν,"φαφλατάδικα" δε, αιτήματά τους...Η απούσα στόχευση,έδινε "φαΐ" στον καθένα να τους χαρακτηρίσει όπως ήθελε,και στο τέλος το αποτέλεσμα της αγανάκτησης,ήταν μία τρύπα στο νερό...

Σίγουρα δεν γράφω ως ειδήμονας το κείμενο αυτό,μα ως απορημένος...

Απορημένος για το πως ο λαός ανέχεται,ενώ η νεολαία του τουλάχιστον,γνωρίζει πως αυτοί που έχει ψηφίσει,δεν είναι οι κουμανταδόροι και ηγέτες της ζωής του, μα "δευτεράντζες" του κερατά και τίποτε άλλο.Και δεν μιλώ μόνο για τον Ελληνικό λαό,μα για όλους τους λαούς της Ευρώπης,που πλήττονται από αυτή την τεχνητή κρίση!

Κανείς δεν απορεί και δεν απαιτεί από τους ηγέτες του να "πατήσουν πόδι" επιτέλους και να βάλουν φρένο στα λαμόγια τις αγορές?

Κανείς δεν απορεί,πως οι 200 ηγέτες των κρατών του ΟΗΕ (200 κράτη είναι όλα κι όλα στον πλανήτη που να πάρει ο διάολος...) δεν κάθονται σε μια ολομέλεια να βάλουν στη θέση τους αυτά τα 5....10...1000... κοπρόσκυλα,που βασανίζουν δισεκατομμύρια ανθρώπων,με το πάτημα ενός κουμπιού?!

Κανείς δεν απορεί γιατί ο Ομπάμα,η Μέρκελ,ο Σαρκοζί καί όι ηγέτες των μεγλαλων κρατών δεν δείχνουν πως θέλουν να λύσουν το πρόβλημα των τεχνητών χρεών,μα μόνο να διαχειρηστούν αυτό το τεχνητό πρόβλημα που ονόμασαν χρέος?!

Όσο κι αν θα σας φανεί περίεργο,κάποτε βρέθηκε κάποιος ηγέτης,που περίπου έκανε αυτό που όλοι θεωρούμε πως πρέπει να γίνει σήμερα.
Ήταν ο βασιλιάς της Γαλλίας...

Όταν οι Ναΐτες ιππότες,έγιναν οικονομική δύναμη στη Γαλλία αλλά και στην Ευρώπη,δάνειζαν τοκογλυφικά όλη την ελίτ της εποχής,μα και τον ίδιο τον βασιλιά!.Όταν πήραν τ' απάνω τους και ζητούσαν προνόμια και εξουσίες,ο βασιλιάς αισθάνθηκε πως δεν κάνει αυτός κουμάντο μα οι δανειστές του!΄Τότε αυτός για να γλυτώσει από αυτούς,έβαλε μπρος τα "μεγάλα μέσα".
Τα μεγάλα μέσα δεν ήταν τίποτε άλλο,από τις μυστικές του υπηρεσίες.Βλέπετε οι νόμοι, μα και οι υπογραφές του βασιλιά, προστάτευαν τα λαμόγια τους Ναΐτες, και δεν μπορούσε να τους αγνοήσει...Έτσι λοιπόν έστησαν οι ρουφιάνοι μια ιστορία,πως οι Ναΐτες προσκυνούσαν αλλότριους θεούς και ότι τελούσαν τελετές μαγείας, και έληξε εκεί το θέμα του χρέους...Έσφαξε όσους Ναΐτες μπόρεσε να πιάσει,και όσοι σώθηκαν εξαφανίστηκαν από τη Γαλλία,βρίσκοντας καταφύγιο στα βουνά της Ελβετίας...Για την ιστορία να πούμε πως,η σημερινή σημαία της Ελβετίας,είναι το σύμβολο των Ναιτών...και από τότε οι "Ελβετοί" τα πάνε πολύ καλά με το τραπεζικό νταλαβέρι...

Το πιο χαρακτηριστικό όμως,είναι δια στόματος Λόρδου Μέρβιν Κινγκ,διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας,που είπε σχετικά με τις πρακτικές και τη φιλοσοφία του τραπεζικού συστήματος ότι, από την οργή του κόσμου,μας σώνει η άγνοια του για το τι συμβαίνει με τις τραπεζικές συναλλαγές...

Λέγεται πως το σημερινό τραπεζικό σύστημα έχει τις ρίζες του στην Αγγλία...
Όπως οι Ναΐτες παραπάνω,έτσι και οι Ρόθτσιλντ δάνειζαν τους πάντες,όπως και τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.Όταν διογκώθηκε αυτό το χρέος, οι Ρόθτσιλντ πρότειναν να συστηθεί ένας τραπεζικός οίκος,από τους ίδιους,ώστε να...διαχειρίζεται αυτό το χρέος (!!) .Και όταν λένε κάτι τέτοιοι τύποι για διαχείριση χρέους,εννοούν το φόρτωμα του χρέους αυτού,στο λαό!Όπερ και εγένετο.Το αποτέλεσμα ξέρετε πιο είναι?Το να παίρνουν σήμερα οι απόγονοι του Ρόθτσιλντ,5 δις ευρώ τόκους ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ενώ οι λαοί και τα κράτη τους,να ...έχουν κρίση!!! (Αυτός ο Ρόθτσιλντ είναι που μας ξέσκισε και μας ξεσκίζει ακόμη εμάς τους Έλληνες, δανείζοντας την πρώτη επαναστατική κυβέρνηση με 800 χιλιάδες λίρες μετατρέποντας το ελεύθερο Ελληνικό κράτος σε προτεκτοράτο συμφερόντων Αγγλίας)


Όλα τα παραπάνω είναι ιστορική πραγματικότητα όσο τρελά κι αν φαίνονται.
Είναι η τρέλα κάποιων ανθρώπων που έχει επικρατήσει και θέλει να κάνει κουμάντο όλο τον πλανήτη με τα δικά μας τα λεφτά.Αυτός είναι ο "σκελετός" του προβλήματος και τίποτε άλλο.Όλα τα άλλα είναι παράπλευρες θεάσεις του προβλήματος, που μόνο να αποπροσανατολίσουν μπορούν και όχι να εξηγήσουν... Διαφθορά,λαμόγια,συνωμοσίες,μασόνοι,Εβραίοι,Νεφελίμ,εξωγήινοι,εσείς,εγώ και ότι άλλο ακούν τα αυτιά σας, είναι μόνο για να μας μπερδεύουν ώστε να μην στοχεύουμε στο πρόβλημα λύνοντας το.
 Λαμόγια άλλωστε υπήρχαν πάντα,όπως και διεφθαρμένοι.Έτσι είναι ο κόσμος...έχει "κακούς" που εκμεταλλεύονται τους "καλούς". Όμως αδιέξοδο παραλογισμού όπως αυτό που ζούμε σήμερα,δεν έχει ξαναγίνει,ούτε το 1929!Εκείνη η κρίση είχε "περαστικά" χαρακτηριστικά,ενω η σημερινή έχει γίνει ΠΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
Όταν όμως ένα κράτος όπως η Ελλάδα και όχι μόνο,δίνει το 70% των εσόδων της κάθε χρονιά για να πληρώνει χρέη και τόκους σε τοκογλύφους,τότε μην περιμένετε ποτέ λύση...Το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι η εξαθλίωση και στέρηση ελευθεριών.

Για μένα το πρόβλημα όμως,δεν είναι αυτοί οι τύποι που κατάφεραν να κάνουν τον κόσμο άνω κάτω,αράζοντας στο "βασιλικό θρόνο του πλανήτη" παίρνοντας την εξουσία από τους εκλεγμένους ηγέτες,τοποθετώντας στις θέσεις αυτές δικούς τους άβουλους κυβερνήτες.
Το πρόβλημα είμαστε εμείς και μόνον εμείς. Το να καθόμαστε και να μοιρολατρούμε και να "κράζουμε" Σιωνιστές,Μασόνους,και όλους αυτούς που κατάφεραν να γίνουν... "περιβάλλον" στον κόσμο των ανθρώπων,είναι μοιρολατρία αν μη τι άλλο.

Πριν λίγα χρόνια,ρώτησαν την"σούπερ σταρ" MADONA,γιατί κάνει δεσμούς με μικρότερους άντρες, και απάντησε κυνικά "Γιατί μπορώ"

Αυτός ο κυνισμός είναι ο λόγος που αυτοί οι τύποι έχουν καταφέρει να γίνουν "περιβάλλον" και αφεντικά του κόσμου.Γιατί μπορούν.
Δεν είναι υπεράνθρωποι αυτοί,μα ανοργάνωτοι και ανίδεοι εμείς! Είναι τόσο αδύναμοι,όση και η βλακεία του κόσμου στην τελική.Είναι τόσο αδύναμοι,όσο ήταν και οι ηγέτες που έχασαν την εξουσία από τα χέρια τους...
Στην πρώτη στοχευμένη αντίδραση και αντίσταση του κόσμου,θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος...Αυτό που τους καθιστά "περιβάλλον" και αφεντικά του κόσμου,είναι η σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό του κόσμου που επιτυγχάνεται μέσω των ΜΜΕ.(Σε μια εβδομάδα, τα εθνικής εμβέλειας κανάλια θα μπορούσαν να ενημερώσουν τον κόσμο για την κοροϊδία προσανατολίζοντάς τον, αλλά δεν το κάνουν,μιας και εκτός των εγκάθετων κυβερνητών,είναι και αυτοί μέρος του παραλογισμού των λαμογιών)

Όταν βγαίνει ο λαός στο δρόμο και ζητά το ακαθόριστο π.χ. "ψωμί,παιδεία,ελευθερία" ,αυτά τα λαμόγια σκάνε στα γέλια και παίζουν στοιχήματα για την έκβαση της διαμαρτυρίας, για να περάσει ευχάριστα η ώρα τους...Όταν όμως οργανωθεί ο κόσμος,με συγκεκριμένα αιτήματα,τότε τα πράματα είναι δύσκολα γι αυτούς.

Η πιο ουσιαστική οργάνωση για μένα,είναι το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ". Το τι λάσπη έχει πέσει από τα κανάλια, όλοι το εχουμε δεί. Και ο λόγος που ασχολήθηκαν τα κανάλια με αυτό το κίνημα,είναι επειδή "χ3στηκαν" πάνω τους από τον φόβο της εξάπλωσης του κινήματος.Φοβήθηκαν πως το ξεζούμισμα του κόσμου θα πάψει με συνέπεια τα λαμόγια να χάσουν δύναμη.

Μια στοχευμένη αντίδραση,θα ήταν η διαμαρτυρία για τον ΚΩΔΙΚΑ ALIMENTARIUS, που θέλει να θεσμοθετήσει το τι θα τρώμε...Είναι ο μηχανισμός χειραγώγησης της παγκόσμιας διατροφής που εμπνεύστηκαν οι ΝΑΖΙ και κανείς "μεγαλοδημοσιογράφος" δεν λέει λέξη για την εξάρτηση των κρατών μέσω της διατροφής.Ο κώδικας αυτός,είναι το "ξεσάλωμα" των λαμογιών μιας και κανείς δεν έχει μπει στον δρόμο τους να τους σταματήσει.

Στοχευμένη αντίδραση θα μπορούσε να είναι και η τοκογλυφία των τραπεζιτών που έδιναν δάνεια με το "κιλό" στον καθένα,ενω ήξεραν από πρώτο χέρι το τι θα ακολουθήσει!
Καταχρέωσαν τον κοσμάκη γνωρίζοντας πως θα χασει εισοδήματα,με σκοπό να τους φυλακίσει στα χρέη,μην έχοντας το κουράγιο να αγωνιστεί.Είναι το σύστημα ΣΟΚ που εμπνεύστηκαν τα λαμόγια για να ακινητοποιείται το πλήθος.
Στα κανάλια μας είπαν πως γι αυτό ευθύνονται μερικά Golden Boys, ώστε να κονομάνε από τα μπόνους των πωλήσεων....(Πλάκα μας κάνετε ρε...?Εδώ προβλέπουν τα αρχιλαμόγια τι θα συμβεί μετά από δεκάδες χρόνια,και δεν μπορούν να πάρουν αμέσως χαμπάρι τι κάνουν οι υφιστάμενοί τους...?! Αι στο διάολο από δω.... )
Η σεισάχθεια του Σόλωνα πλέον είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα και πρέπει να είναι στόχος.

Τι μπορεί να κάνει ο κόσμος για να σταματήσει τα λαμόγια που του στερούν την ίδια του τη ζωή?Μπινελίκια και μόνο μπινελίκια...

Θυμάστε τι έγινε στο facebook του MEGA την δεύτερη μέρα των "Αγανακτισμένων"?
Ένώ είχαν βγεί την πρώτη μέρα 20 χιλιάδες Αγανακτισμένοι στην πλατεία Συντάγματος,το "μεγάλο" αυτό κανάλι,δεν είπε λέξη γι αυτό το γεγονός!Αμέσως άρχισαν τα μπινελίκια μέσω facebook κυρίως,και την επομένη,το MEGA είχε 20 λεπτά ρεπορτάζ σχετικά με το γεγονός...
Το "αν δεν κλάψει το παιδί,η μάνα δε το ταίζει" σε όλο του το MEGAλείο δηλαδή!

Θα θελα να τελειώσω με την δική μου άποψη περί διαμαρτυρίας γι αυτό που μας συμβαίνει.
Η οργάνωση των πολιτών είναι σίγουρα δύσκολη,μιας και τα λαμόγια έχουν πιάσει όλα τα πόστα και είναι έτοιμα να μολύνουν κάθε ενέργεια αντίδρασης.Παρ όλη τη δυσκολία όμως,είναι υποχρέωση μας να οργανωθούμε προσανατολισμένοι σωστά χωρίς αριστεροδεξιοκεντρώες αντιλήψεις γιατί θα μας πάρει ο διάολος.

Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε ως επικεφαλίδες τα παρακάτω...

- ΕΚΜΕΤΆΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

- ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

- ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΣΠΟΡΟΥΣ


- ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

- ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΙΔΗ


- ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

Αν έστω και μια από τις παραπάνω επικεφαλίδες δεν είναι μέσα στη ρητορική της όποιας αντίδρασης,τότε τζάμπα κόπος...


Πιπεράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: