ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Γράφει ο Αδαμάντινος

Αυτή τη στιγμή το πρώτο που χρειάζεται η χώρα είναι η ανάπτυξη και αυτό δεν γίνεται. Τα χρόνια πέρασαν και απο αυτό τίποτα. Οποτε παίρνουν τα κλεφτρόνια δάνειο πηδανε σαν τις μαιμουδες!!!

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, το μόνο που γίνεται είναι

1. αύξηση της οικονομικής ύφεσης εις βάρος του λαού,

2. συνεχής μεταφορά πλούτου και επενδύσεων στο....
εξωτερικό,


3. υποθήκευση της χώρας, τακτοποίηση των παλαιών δανειστών στο Αγγλικό Δίκαιο,

4. κούρεμα με αναταλλαγή ομολόγων με νέα επιτόκια μακράς διάρκειας (κάτι που θα αποβεί υπερ των τραπεζών και δεν θα ελαττώσει το χρέος),

5. προσφορά επιπλέον εγγυήσεων από το δημόσιο στις τράπεζες για να μπορούν να δανείζονται απο την ΕΚΤ. Αμα δεν μπορουν να δώσουν τα 160 δις δάνεια που ηδη εχουν πάρει τοτε θα τα πληρωσουμε εμείς πάλι, όπως έγινε με τα 100 ε του Μεγάρου της Πιπίλας κοκ.


Το δεύτερο που χρειάζεται η Ελλάδα είναι να ξεκουμπιστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα το παλαιό κομματικό σύστημα και τα υποκατάστατά του, που τώρα φοράνε φερετζέ για να μην αναγνωρίζονται. Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Απο ανακυκλωμένο σκατό και βαρύ σκατό όπως αυτοι οι τύποι... χρυσός δεν βγαίνει.

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, προέκυψε ενας αντισυνταγματικά επιλεγμένος Πρωθυπουργός, που τον λένε οι αμόρφωτοι στην Ελλάδα τεχνοκράτη, λές και ξέρουν τι είναι η λέξη... χαχαχα. Μονο για δάνεια μιλάνε οι λεχριτες. Να τα πάρουν και να τα βγάλουνέξω πριν σκασειτο κανόνι...

Εγω πάντως τον παράνομα εκτελούντα τα χρεη Πρωθυπουργου, θα τον έλεγα Μυγοχάφτη και μάλιστα αρουραίο μυγοχάφτη (με DNA κοπρό...).

Ο Μυγοχάφτης έγινε με το ζόρι Πρωθυπουργός απο βαστάζος του Σημίτη και σουλατσαδόρος της ΕΚΤ και του Γραφείου στο Μαξίμου, επειδή οι ύαινες και τα τσακάλια της διαπλοκής φοβήθηκαν μη τους πάρουν με τις πέτρες. Η κατάσταση ήταν στο τσάκ.

Είδατε το χτύπημα του Γιώργου του Γαλατά εξω απο το Μέγαρο του Καψούλια. Τι θεατρικό και αυτό; Πολύ πλάκα... Ταλεντάρα ο Κωλοτουμπας ... χαχαχα .

Πάντως ότι και να κάνουν. Δεν τη γλυτώνουν με τίποτα... είτε μείνει ο Μυγοχάφτης είτε ξεκουμπιστεί... Θα φάνε φάπα, πολύ φαπα. Ειμαι δυνατός στις προβλέψεις. Το ξέρετε...

Ο Μυγοχάφτης, αφού απέτυχε σαν φυσικός να παρει Διδακτορικό, αφου ξανααπέτυχε σαν μηχανολόγος να προχωρήσει να πάρει διδακτορικό, κατάφερε επιτελους να παρει διδακτορικο στα Οικονομικά. Σαν επιστημονας λοιπόν δεν ολοκληρώθηκε ποτε σε ένα αντικείμενο. Αυτό ειναι σημαντικό για αυτους που ξέρουν απο Παιδεία...
Σαν τραπεζίτης όμως πέτυχε σε όλα... Ακόμη πληρωνουμε τη παρανομη εισοδο της χωρας στο Ευρω...

Υπάρχουν Ελληνες καλύτεροι του Παπιαδήμου, που θα μπορούσαν να είχαν επιλεγεί, απο το καραγυφταριό που κάνει κουμάντο στο μπουρδέλο που το λέν κράτος και δεν πανε να κρεμαστούνε ... και μάλιστα σε τεχνολογικά θέματα και με 4 ή και 5 διπλώματα...και με περισσότερες και με δυσκολότερες ειδικότητες αλλά το κυριότερο γνώστες σε θέματα υψηλής τεχνολογίας ... όχι πορδολογίας... και μπαρουφολογίας στα οποία φαίνεται ότι διαπρέπει ο Μυγοχάφτης.

Το να βάλεις μια χωρα στο Ευρω όταν δεν εχει τεχνολογία, όταν δεν παράγει τίποτα εκτός απο άσχετος οικονομικά πρέπει να είσαι η προδότης ή μαλάκας ή ολα μαζί.

Σας τα λεω αυτά γιατί, με ενοχλεί ο αντιδημοκρατικός θόρυβος, η συγκάλυψη κάποιων παπαγαλιώνε που βγαίνουν σαν τις πουτανίτσες στα καναλια και λενε. Να μεινει. Να μεινει και χτυπανε τα φτερά τους που ειναι και σκατωμένα... και σπασμένα...ΟΥΣΤ.

Η Ελλαδα πάει καθε μερα απο το κακο στο χειρότερο. Ποτε πρεπει κανεις να αντιδράσει, όταν την καταγδάρουν και τη σκυλευσουν τελείως;

Ενα τέταρτο των Ελληνων σφάχτηκε επι Τουρκοκρατίας και εσεις μου ακουτε τις Λαμογιες του καράφλα που δεν σκαει.γρ

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ και να τα ετοιμαζετε σιγα-σιγά ο χρόνος ειναι κοντά... Οι μηχανες κάνανε κράτει γιατι ειναι και ζωα και δεν ξερουν πως να χειριστουν την κατάσταση.

Βασικα φοβούνται όταν πάρει φωτια και κλεισουν οι πόρτες μη κλειστουν μεσα...

http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: