ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!

Όλα εδώ πληρώνονται σ αυτόν τον κόσμο παίδες...Παρακάτω η απόδειξη.
 
 Ανώνυμος είπε...
to na ergazesai gia toys dosilogoys kai toys prodotes eisai synepythenos. diladi ama plironasastan tha itane ola oraia;.kathiste ke eseis aplirotoi opos einai 1 ekat. anergoi. esas kai toys alloys gyftoys tis nd, afisokolites axristoys poy toys xosate sto dimosio kai plironame me daneika toys koprites sas.sto gero diaolo mazi me ta afentika sas (Σχόλιο ανώνυμου στην ανάρτηση των απλήρωτων εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ...Το "υπογράφω" κι εγώ.πλην των αφορισμών και χαρακτηρισμών...λόγω νομοθεσίας περί εχθροπάθειας...)
Για πρώτη φορά εργαζόμενοι σε πολιτικό κόμμα, το οποίο είχε και τα ηνία της χώρας μέχρι πρότινος, δηλώνουν ανοιχτά και....διαδικτυακά ότι είναι απλήρωτοι για μήνες.

Στο blog που δημιούργησαν εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν ότι η Ιπποκράτους δεν έχει πληρώσει μισθούς αλλά και δώρα για τις γιορτές.

«..Το blog αυτό είναι η φωνή της αγανάκτησης των απλήρωτων εργαζόμενων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είναι ένα ..φτωχό.. κόμμα ..
με πολύ πλούσια στελέχη...» γράφουν οι εργαζόμενοι που διευκρινίζουν ότι δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιας και δεν υπάρχει σωματείο.

Στην πρώτη ανάρτηση με τίτλο «Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!!» οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα. Ο χρόνος σας τελείωσε...».

Μπορείτε να επισκεφθείτε το blog των Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ στη διεύθυνση ergazomenoipasok.blogspot.com. Και να διαβάσετε τα πολλά σχόλια...
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/12/blog.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: