ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΑΠ !!!

Ιδού το πιστό σκυλί με το αφεντικό του...

Μια πρωτοφανή αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε η κυρία Βαγγελιώ Σχοιναράκη, σύμβουλος του πρωθυπουργού, πρώην νομάρχης και βουλευτής κατά δημοσιογράφου για σχόλια που έκανε ο τελευταίος στο... Facebook!


Συγκεκριμένα, η κυρία Σχοιναράκη ζητά 100.000 ευρώ αποζημίωση αλλά και την φυλάκιση του
δημοσιογράφου Αλέκου Ανδρικάκη της κρητικής εφημερίδας Πατρίς όχι για άρθρα του στην εφημερίδα αλλά για σχόλια που ανήρτησε στο Facebook.


Οπως γράφει χαρακτηριστικά στην αγωγή:

Ο εναγόμενος στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο διαδικτυακό τόπο επικοινωνίας χρηστών διαδικτύου Facebook προέβη συνειδητά με πράξεις στην διάδοση αναληθών δυσφημιστικών περιστατικών και ύβρεων σε βαρος μου. Προσέβαλε βάναυσα την προσωπικότητά μου»

Η αγωγή αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις αφού μέχρι σήμερα ακόμα και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης που δέχονται σκληρή κριτική δεν έχουν προβεί σε τέτοιες ενέργειες.
ΠΗΓΗ.

Πατήστε πάνω στην εικόνα αριστερά για να διαβάσετε την αγωγή και να γελάσετε με τις "ύβρεις" και "προσβολές" που τάχα δέχθηκε η πρασινοφρουρός (αλήθεια, θα μας πει σε τι ακριβώς είναι...σύμβουλος και ποιος είναι ο μισθός της;)!

Πρόκειται για ενέργεια που έχει σκοπό να τρομοκρατήσει τους χρήστες του Διαδικτύου, αφού οι σκυλοπασόκοι και τα τσιράκια τους βλέπουν ότι έχουν χάσει οριστικά το παιχνίδι εκεί!

Τους προειδοποιούμε να κρατήσουν μακριά τα ξερά τους από τον μοναδικό χώρο που μπορεί να εκφράζεται πλέον ελεύθερα ο Έλληνας πολίτης: Ας αρκεστούν στα τηλεπαράθυρα και το γλείψιμο των τηλεοπτικών παλλακίδων τους!
 http://sklantzithres.blogspot.com/

2 σχόλια:

ola de palabras... είπε...

Που ακούστηκε να τολμάει ο παρίας να κριτικάρει ολόκληρη σύμβουλο Πρωθυπουργού και τι πρωθυπουργού!
Αίσχος και ντροπή!
Πρέπει πάραυτα να καταδικαστεί σε πρόστιμο 200000 και να υποστεί και έναν χημικό ψεκασμό από τα ΜΑΤ του κύριου Παπουτσή!
Ποια φυλάκιση και πράσινα άλογα;
Στην πυρά ο δημοσιογράφος, στην πυρά!
Αχ Βαγγελιώ μου παινεμένη!!!

Πιπεράτος είπε...

Αθηνά μην βάζεις ιδέες γιατί θα με δείς τον μπλογκερ σε ρόλο Αθανασίου Διάκου...Πηραν φόρα και δεν σταματάνε!