ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ Ν ΙΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι πραγματική αντίσταση στο ξεπούλημα και όχι τα κούφια λόγια.

Μπράβο στη Ν.Ιωνία !

---------------------------------------

"Εάν η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες μου θα τους το επανασυνδέσω"

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος καλεί τους δημότες να μην πληρώσουν το χαράτσι ακινήτων με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ενημερώνοντας παράλληλα για τον τρόπο πληρωμής του λογαριασμού στα ATM των τραπεζών.
Ταυτόχρονα συγκρότησε επιτροπή που συγκεντρώνει όλες τις αποδείξεις πληρωμής μέσω ΑΤΜ που θα
προσκομίζουν οι δημότες στον Δήμο, ώστε να αντιμετωπίσει πλέον ως επίσημος φορέας και εκπρόσωπος των πολιτών, τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του κράτους ή της ΔΕΗ.
Ολες τις χρηστικές οδηγίες εξηγεί στο Νewsit αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας Όλγα Κατιμερτζή.

Οπως δηλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης "κάναμε λαϊκή συνέλευση και οι περισσότεροι δημότες συμφώνησαν να μην πληρώσουμε το χαράτσι. Εάν η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες μου εμείς με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα το επανασυνδέσουμε".

Ο συνταξιούχος Αριστείδης Μπάμπαλος δήλωσε στο Νewsit "παίρνω αναπηρική σύνταξη 320 ευρώ και μου ήρθε το χαράτσι 290 ευρώ για ένα σπίτι 58 τ.μ του 1950. Δεν έχω να πληρώσω και συμφωνώ με την απόφαση του Δημάρχους μας".
ην απόφαση του Δημάρχου επικροτούν οι επαγγελματίες της Νέας Ιωνίας που λένε πως ακόμη και εάν ήθελαν να πληρώσουν το χαράτσι δεν έχουν λεφτά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Ιωνίας Στάθης Νουβέλογλου δήλωσε στο Νewsit "καλώ τα μέλη του εμπορικού συλλόγου να μην πληρώσουν το χαράτσι".
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=104068&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: