ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΑΤΥΡΑ:ΓΑΠ,ΣΤΑΛΟΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κάνουν ο Νικόλα Σαρκοζί, ο πλανητάρχης Μπάρακ Ομπάμα, ο Σιλβιο Μπερλουσκόνι και ο ΓΑΠ σε στρογγυλή τράπεχα με τον Σιλβέστερ Σταλόνε; Τι άλλο από τις περικοπές, τα σκληρά μέτρα και τις αξιολογήσεις τους από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Φυσικά, πρόκειται για ακόμη ένα σατιρικό video των Guignols de l'info, που σαρώνουν καθημερινά στη Γαλλία. Αν θυμάστε πρόσφατα οι ίδιοι είχαν βγάλει άλλο ένα βίντεο με τον Έλληνα εργαζόμενο ως πειραματόζωο των εργαστηρίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.


Και που κολλάει ο Σιλβέστερ Σταλόνε;
Είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Oscar ως Άντζελο
Προβολόνε, πρώην νονού της Μαφίας, οπότε παίζει τον ίδιο ρόλο: του νονού της μαφίας που μοιράζει και παίρνει πίσω τις αξιολογήσεις της πιστοληπτικής ικανότητας των τραπεζών. Αντί για σφαίρες πάρε μια αξιολόγηση C+ ή BB να μας θυμάσαι. Επειδή δεν έχει υπότιτλους, παραθέτω την πλοκή....


O "νονός" Σταλόνε λοιπόν, αρνείται στον Ομπάμα να του επιστρέψει την αξιολόγηση και ζητά τους παρόντες να επαναλάβουν τις δεσμεύσεις τους «δεν εφαρμόζω κανένα κοινωνικό μετρο για να διατηρήσω ή να ανακτήσω το ΑΑΑ». Και φέρνει ως παράδειγμα τον Έλληνα πρωθυπουργό που έχει... πιει το αίμα του λαού του, παρά το γεγονός πως η ελληνική οικονομία αξιολογείται σαν σκουπίδι (CCC).
Ο Μπάρακ Ομπάμα ζητά να του επιστραφεί το ΑΑΑ της αμερικανικής οικονομίας, αλλά ο Σταλόνε του λέει ότι θα το σκεφτεί, αρκεί να κάνει ό,τι κι ο Τζορτζ (ή GAP ή Geoffrey)!

«Αποφάσισα να φορολογήσω νεκρούς και παιδιά» λέει o Τζορτζ ΓΑΠ και οι υπόλοιποι τον αποθεώνουν.
Δείτε το βίντεο.....


http://loutraki1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: