ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

"ΕΚΡΑΞΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Καβγάς Πεταλωτή με διαμαρτυρόμενους υπαλλήλους Καβγάς Πεταλωτή με διαμαρτυρόμενους υπαλλήλους


Σκηνές έντασης επικράτησαν σήμερα στις 11.30 π.μ. κατά την προσέλευση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή στο υπουργείο του, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα για τα νέα μέτρα της
κυβέρνησης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,
εργαζόμενοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα τον υφυπουργό Δικαιοσύνης και κάποιοι από αυτούς τον αποκάλεσαν «πουλημένο», επειδή ψήφισε χθες το βράδυ το πολυνομοσχέδιο.
Σύμφωνα με τους ίδιους, ο κ. Πεταλωτής ζήτησε τον λόγο και να πληροφορηθεί ποιοι τον εξύβρισαν. Το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει μεγάλη ένταση και ο υφυπουργός να αποκαλέσει «κότες» τους διαμαρτυρόμενους υπαλλήλους του υπουργείου Δικαιοσύνης , παρότι ένας εξ’ αυτών δήλωσε «εγώ το έκανα». Στην πορεία της «συζήτησης» μάλιστα ακούσθηκε να λέει «βούλωστο» σε αυστηρό ύφος, προς υπάλληλο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι με συνθήματα είχαν υποδεχθεί οι εργαζόμενοι και τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος όμως, ακολουθώντας εντελώς διαφορετική τακτική από τον υφιστάμενό του Γιώργο Πεταλωτή, συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα αιτήματά τους, σε πολιτισμένο τελικά κλίμα.

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/kavgas-petaloti-me-diamartiromenous-ipallilous.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ