ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ "ΚΡΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος ζητά επιτακτικά εκλογές , καθώς «‘οπως λέει , εγώ ήμουνα χρόνια ΠΑΣΟΚ, φανατικός του Αντρέα Παπανδρέου, αλλά τώρα ο ελληνικός λαός πεινάει, όταν τους κόβεις τους μισθούς και τις συντάξεις, όταν τους πνίγεις με τους φόρους, όταν τους χτυπάς συνεχώς στο κεφάλι, όταν σε υποδουλώνει η Ευρώπη και κάνεις ό,τι σου λένε, όταν ετοιμάζεσαι τώρα να φέρεις κι άλλα μέτρα, σήκω φύγε, δεν πάει άλλο! Έχει δίκαιο ο κόσμος. Έχει δίκαιο ο κόσμος. Δεν πάει άλλο με τίποτα.»
Παρακάτω συνεχίζει και καλεί τον κόσμο να ξεσηκωθεί :»μην κάθεστε γαντζωμένοι στις καρέκλες και γελοιοποιείστε, σήμερα σας πετάνε γιαούρτια, αύριο θα χυθεί αίμα, τον βλέπω εξαγριωμένο το λαό. Για να μην χάσετε τους βουλευτικούς σας μισθούς και τα υπουργικά εισοδήματα, κάθεστε γαντζωμένοι ρε. Γρήγορα εκλογές! Τέρμα. Να αποφασίσει ο λαός γνωρίζοντας πλέον την αλήθεια και όχι τα ψέματα που μας έλεγε ως αντιπολίτευση ο Γιώργος»
Ενώ το καλυτερο το αφήνει για το τέλος, ζητώντας την παραίτηση του Παπούλια: «εσύ Παπούλια, το ωραιότερο που έχεις να κάνεις, είναι να παραιτηθείς και να πεις «κύριοι δεν αντέχω άλλο». Αυτό πρέπει να κάνεις ώστε να πάμε σε εκλογές. Ο Παπούλιας τα τσεπώνει τα 300 χιλιάρικα το χρόνο, ενώ ο κόσμος πεινάει! Κάντε εκλογές, καταστρέψατε την ελληνική κοινωνία, δεν μπορείτε να παραμένετε στις καρέκλες σας άλλο. Δεν σας θέλει ο λαός»

Δεν υπάρχουν σχόλια: