ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΔΩΡΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ

Του Παναγιώτη Παυλόπουλου
Οι δωρητές άρχισαν να ζητούν πίσω από το Ελληνικό Κράτος τα χρήματα που είχαν δώσει στο Ταμείο Μολυβιάτη για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, λόγω του ότι...
δεν χρησιμοποιήθηκαν για το σκοπό τον οποίο τα είχαν δώσει.

Το γεγονός αυτό ανακοίνωσε χθες ο τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ για την κάθοδο του κ Μιχελάκη στις 5 Νοέμβρη στην Ηλεία, τονίζοντας ότι ήδη ο κ Αγγελόπουλος της Χαλυβουργικής έθεσε αίτημα στο υπουργείο οικονομικών να του επιστραφούν τα 37 εκ ευρώ που είχε δώσει.

«Καταγγέλλουμε ακόμη μια φορά την κυβέρνηση για το ζήτημα του ταμείου Μολυβιάτη. Συνέβη το εξής πρωτοφανές όπως το παραδέχτηκε ενώπιων μου ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Παντελής Οικονόμου την προηγούμενη βδομάδα, όταν για πολλοστή φορά τον συνάντησα προκειμένου να μου δώσει απαντήσεις, για το θέμα αυτό. Μου είπε ότι έχει δεχτεί αίτημα από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο της Χαλυβουργικής να του επιστρέψει τα 37 εκ. ευρώ που είχε δωρίσει στους πυρόπληκτους της Ηλείας και τα οποία το κράτος δεν χρησιμοποίησε για τον σκοπό αυτό. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο αναξιόπιστο και ελεεινό έχει καταντήσει το ελληνικό κράτος κάτω από την κυριαρχία αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης. Γι? αυτό τις επόμενες ημέρες, ο κ. Βλαγκούλης έχει κάνει μήνυση την οποία θα καταθέσουμε και θα υποστηρίξουμε γιατί είναι αδιανόητο να συμβαίνουν ατοπήματα που αγγίζουν τα όρια των εγκληματικών ενεργειών. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις να εξακολουθούν με την ανοχή των υπουργών», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ Τζαβάρας.

Στην συνέχεια ο κ Τζαβάρας αναφέρθηκε στο θέμα του Τομεάρχη κ Μενέλαο Αβραμόπουλου που αποχωρεί από την θέση λόγω του ότι του ανατίθεται άλλο πόστο και εξήρε την προσωπικότητά και την προσφορά του.

«Σε συνεργασία με τον Κώστα Τζαβάρα έχουμε ετοιμάσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που θα καταθέσουμε για το θέμα των χρημάτων του Ταμείου Μολυβιάτη για αλλοίωση της βούλησης των καταθετών προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες για απιστία στην κακοδιαχείριση», τόνισε ο κ Θεόδωρος Βλαγκούλης μεταξύ άλλων.

Το Νοέμβρη
Ο Γιάννης Μιχελάκης θα έρθει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Ηλεία και θα συμμετάσχει σε μία συνεδρίαση στην Αρχαία Ολυμπία όπου θα έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν όλοι οι πολίτες.

«Ο Γιάννης Μιχελάκης δεν είναι ένα απλό κομματικό στέλεχος. Ξέρουμε ότι όλοι βιώνουμε την αγωνία του πως θα τα βγάλουμε πέρα, τι θα γίνει αυριο και αν υπάρχει εναλλακτική λύση. Από την αρχή ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ ξεκαθάρισαν ότι υπάρχει άλλος δρόμος , άλλη λύση για την πατρίδα μας και έχει καταθέσει τις απόψεις του. Την απάντηση στο τι θα γίνει αύριο, θα την δώσει ο κ. Μιχελάκης στην Αρχαία Ολυμπία. Ήταν και δική του επιθυμία η Αρχαία Ολυμπία γιατί εκεί έχουν διαπραχθεί δύο μεγάλα εγκλήματα: το ένα είναι το πρωθυπουργικό ψέμα όταν μία βδομάδα ήρθε και έταξε, και με μία υπεξαίρεση. Μας έκλεψαν τα χρήματα από το Ταμείο Μολυβιάτη. Δεν το ξεχνάμε, είμαστε εδώ θα δώσουμε μάχη και το οφείλουμε στους συμπατριώτες μας. Είναι θέμα τιμής και μνήμης στους νεκρούς της Ηλείας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Χήνος που αναφέρθηκε και αυτός στην προσωπικότητα του τομεάρχη κ Αβραμόπουλου.

Για τελευταία φορά
Ο τομεάρχης κ Μενέλαος Αβραμόπουλος που παραβρέθηκε στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ τελευταία φορά με την ιδιότητα του τομεάρχη τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και πιστεύω ότι με τέτοιους αγωνιστές το κόμμα θα πάει μπροστά. Έχουν περάσει δύο χρόνια που ανέλαβα τομεάρχης κόμματος στην Ηλεία. Δύο χρόνια δύσκολα πλην όμως γόνιμα για την παράταξή μας που επιτεύχθηκε η μεγάλη αναστροφή του κλίματος και σήμερα αποτελεί τη μόνη ελπίδα για το λαό για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Πρέπει όλοι μας να συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα και η ΝΔ να μην είναι μόνο πρώτη στη Βουλή αλλά να αποκτήσει και την απόλυτη πλειοψηφία».

http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: