ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ???!



48 ώρες ζωή έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου!

Το αυστραλιανό ειδησεογραφικό κανάλι ΑΒC Australia επιμένει, δια στόματος του ανταποκριτή του στην Αθήνα, επιμένει οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει ζωή πάνω απο δύο 24ωρα! Επίσης, κάνει λόγο για συγκέντρωση-μαμούθ, με τουλάχιστον ενα

εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες κόσμο και ρίχνει αιχμές για φόβους του Παπανδρέου για φυλάκιση αυτού και στελεχών της κυβέρνησης εαν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και αποτύχει η κυβέρνηση!

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του ABC, το οποίο δείχνει συνεχώς πλάνα απο την τεράστια σημερινή συγκέντρωση του κόσμου, έχει ώς εξής:

"Η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση όλων των εποχών στην Αθήνα (τουλάχιστον 1.200.000 κόσμος) βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και κάτω απο το βάρος της πίεσης αυτής του κόσμου, ο κύριος Παπανδρέου, πρωθυπουργός της Ελλάδας, πιέζει τους βουλευτές του να ψηφίσουν οπωσδήποτε το πολυνομοσχέδιο, όχι μόνο επειδή μόνο δια μέσου της ψήφισής του η Ελλάδα θα παραλάβει τελικά την έκτη δόση της ευρωπαικής χρηματοδότησης, αλλά προχώρησε και πιο πέρα απο αυτό. Απείλησε ουσιαστικά ορισμένους επιφυλασσόμενους βουλευτές του, οτι εαν δεν το κάνουν, εκτός του γεγονότος οτι η κυβέρνηση θα πέσει, αλλά και το οτι κινδυνεύουν να καταλήξουν όλοι στη φυλακή, επειδή εκκρεμούν 12 (!) μηνύσεις διαφόρων οργανώσεων και πολιτών εναντίον τους για εσχάτη προδοσία!


Εικόνα του ABC απο τη συγκέντρωση
Η συγκέντρωση αυτή των Ελλήνων πολιτών, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας η πιο μεγάλη στην κοινοβουλευτική της ιστορία και αυτό καταδεικνύει το γεγονός του οτι η Ελλάδα φέρεται αποφασισμένη να μην επιτρέψει την επιτήρηση που έχει σχεδιάσει η Γερμανίδα καγκελάριος κυρία Μέρκελ με την τοποθέτηση επιτρόπων σε κάθε υπουργείο, καθιστώντας στην ουσία την χώρα επαρχία της γερμανικής επικράτειας.
Ο κύριος Παπανδρέου βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση, καθώς βλέπει οτι τα περιθώρια που έχει έχουν στενέψει δραματικά. Δεν είναι σχήμα λόγου οτι έχει φτάσει στο σημείο του εκβιασμού προς τους βουλευτές του κόμματός του να ψηφίσουν αλλοιώς τους περιμένει η καταστροφή και ενδεχομένως η φυλακή για κάποιους. Η δική μας εκτίμηση είναι οτι πολύ δύσκολα θα περάσει τον συγκεκριμένο σκόπελο η κυβέρνηση Παπανδρέου και το πιο πιθανό σενάριο είναι η πτώση της κυβέρνησής του, καθώς πολλοί βουλευτές τρομάζουν στην αναμονή της επόμενης μέρας και θέλουν απο τώρα να σώσουν ό,τι μπορούν απο την πολιτική ευθύνη που έχουν, ψηφίζοντας ένα νομοσχέδιο που δεν εξυπηρετεί κανεναν παρά μόνον τα κυβερνητικά στελέχη, την Ευρωπαική Ενωση και τις τράπεζες."

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/abc.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

2 σχόλια:

Αγγελική είπε...

Mακάρι να είναι αλήθεια κι να τσακιστεί ο αλήτης αν και φοβάμαι ότι είναι αδίσταχτος και δεν θα σταματήσει αν δεν ξεπουλήσει εντελώς την χώρα.Μόλις διάβασα οτι υπάρχει νεκρός 53χρονος στον Ευαγγελισμό απο πέτρα που έφαγε στα σημερινά επεισόδια.
Μπλέξαμε άσχημα δυστυχώς...

Πιπεράτος είπε...

Γειά σου Μαιρούλα.
Πάει ο άνθρωπος...Υπέρ Μνημονίου και μεσοπρόθεσμου...