ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ Σ' ΑΦΉΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟ...!!!

 Διαβάστε μία ανάρτηση  που είδα και με άφησε κι εμένα άφωνο με την ακρίβεια των γραφωμμένων της...

Μία πρόβλεψη,ενός Αγειορείτη μοναχού του ...1996!
 Περίεργα πράγματα ομολογώ...

------


Είναι απ' τις αναρτήσεις που δεν ξέρεις αν πρέπει να τις δημοσιεύσεις ή όχι..
Ένα από τα εκατοντάδες mails που δεχόμαστε καθημερινά μας κέντρισε σήμερα την προσοχή..
Οι κάθε λογής "προφητείες" ακόμη και όταν προέρχονται από κάποιο ιδιαιτέρως σεβαστό πρόσωπο όπως ήταν και είναι στους κόλπους των πιστών ορθόδοξων χριστιανών -και όχι μόνο- ο εκλιπών Γέροντας Παίσιος του Αγ.Όρους, καλό είναι να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα επιφυλακτικότητα.

Έλα όμως που -όπως μας ενημέρωσε μέσω mail φίλος αναγνώστης και διαπιστώσαμε εκ των υστέρων- στο βιβλίο «Σκεύος εκλογής» σελ. 421,του Αγιορείτη ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου (έκδοσης 1996) o oποίος κατέγραψε πολλές από τις ρήσεις του γέροντος Παίσιου αναφέρεται η παρακάτω προφητεία,πρόβλεψη ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας να το χαρακτηρίσει..

Επαναλαμβάνουμε μιλάμε για "έκδοση του 1996":

"..Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε· με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε·
Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν·
για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου.
Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες.
Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις..."

'Αφωνοι..


 http://greece-salonika.blogspot.com/2011/10/blog-post_700.html#ixzz1at47SJRl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ