ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Ή ΕΞΕΓΕΡΣΗ ?

Φτάνει πιά

Μια ουσιαστική εξέγερση θα ήταν μια δυναμική απάντηση στην πολιτική των  φόρων και στις συνεχιζόμενες περικοπές. Που θα φτάσουμε πιά; αυτό το βαρέλι αποδείχτηκε οτι δεν έχει πάτο...κι  εμείς τι ακριβώς  κάνουμε, εκτός απο το να περιμένουμε τα χειρότερα;
Μήπως η δική μας η απάντηση, αν γίνει όσο πρέπει δυναμική δώσει τη λύση;
Ολες οι παροχές στην χώρα μας έχουν υποβαθμιστεί κι η επόμενη μέρα φαντάζει χειρότερη απ την χθεσινή.Σε τι προσδοκούν , όταν ο Ελληνας δεν  μπορεί να πληρώνει τα πάγια έξοδα του κι υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να καλύψουν ακόμα και την διατροφή τους;
Ας αναλογησθεί ο καθένας την ευθύνη που έχει απέναντι στην ζωή του, την οικογένεια του, τα παιδιά του κι ας πάψουμε να είμαστε τα θύματα.


Το ενορχηστρωμένο σοκ της χρεοκοπίας ας το ξεχάσουμε, είμαστε χρεοκοπημένοι απο πολιτικούς ηγέτες και ανθρώπους που δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτούν και το δικό μας δικαίωμα στην ζωή.
Οι απογοητευμένοι έχουν μεταλλαχθεί σε απελπισμένους και εξαθλιωμένους κι αυτό  βολεύει πολύ στα νοσηρά σχέδια τους. Εχω την αίσθηση οτι μπορούμε να τους σταματήσουμε.
Oχι πια με απλές διαμαρτυρίες και ειρηνικές διαβουλεύσεις, ίσως έφτασε η ώρα να αντεπιτεθούμε όπως κάνουν αυτοί σε μας.
Με διαβουλεύσεις , σποράκια και μαλλί της γριάς στις πλατείες, δεν καταλαβαίνουν αυτοί.
Ισως είναι καιρός να μπούμε κι εμείς στα δικά τους τα σπίτια και να πάρουμε με την βία ότι παραπανίσιο έχουν...  κι έχουν πολλά  παραπάνω απο μας.
Παίρνουν απο το υστέρημα μας κι αυτοί δεν δίνουν τίποτα απο το περίσσευμα τους. Διαχειρίζονται την καλοπερασή τους , σπρώχνοντας καθημερινά χιλιάδες στην ανεργία και την φτώχεια.
Μας ζητούν φόρο ακόμα και για τα τετραγωνικά του σπιτιού μας  μέσω ΔΕΗ  κι αυτοί ζούσαν και  ζουν προκλητικά σε βάρος μας.
Σε λίγο όπως πάει το πράγμα, θα σκεφτούν να μας βάλουν φόρο αναπνοής.
Είναι αυτοί που διαχειρίζονται την δική τους ευημερία και την δική μας εξαθλίωση.
Είμαστε οι περισσότεροι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό ας το αλλάξουμε, μπορούμε..
Ας γίνουμε ομάδες δράσης κι ας διεκδικήσουμε το αυτονόητο δικαίωμα στην ζωή, ας θυμώσουμε με την επιμονή τους να μας κάνουν επαίτες και δυστυχισμένους κι  ας σταθούμε σε θέση βολής απέναντι τους.
 Μπορούμε και έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε την ζωή και την ύπαρξη μας ως Εθνος.
 
Από το blog ΤΟ ΟΡΘΟΝ (και χάρειν έχει)
  
ΠΗΓΗ http://aggaleto.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: